Слънчевите Риби и индианският Вълк

Вълкът е диво животно, прародителя на верния приятел на човека- кучето. Живее в гората, ловуват заедно, по двойки се избират и запазват отношенията при чивтосване и отглеждането на поколението си.Вълкът винаги е част от група, глутницата. Имат своя територия, която свирепо защитават, еиархия в която всеки вълк си знае мястото и водач.Притежават силен животински инстинкт, нюх,интуиция. В митовете, легендите, приказките,филмите това животно е представено като дълбоко митично, има мистерия в снимките и сюжетите във филмите на ужасите на Пълнолуние, когато вие вълкьт, човек във вълк се преобразява и върколаците стават опасни в тази фаза на Луната. Луна в Риби е пълнолунието, когато е и нейната мощт, а дивото животно прави странна връзка с нея.Всеизвестна е картината/ скулптурата/ и легендата за децата- близнаците Ромул и Рем, кърмени и отгледани от вълчицата .Така синовете на Марс и Рея Силвия след години оцеляват и управляват Рим.

Хората, родени под управлението на този тотем са загадъчни, многопластови,многостранни, както в добрите дела, така и в дебрите на мрачните илюзорни страхове.Странна смесица от точна преценка и наивност,естествена приспособимост към среда и хора и отказ за общуване.

В любовта са мили, нежни, плахи.Романтични и отзевчиви, гальовни и внимателни партньори са. Обичат с душата си, отдават се на духовната сексуалност, грубата игра ги отблъсква. Могат да бъдат дълго влюбени и верни на половинката си, ако имат подходящ човек до себе си. Харесва им да бъдат обгрижвани, засипвани с топли думи, сантиментални и отклисващи са. Ако няма взаимност , добър тон и сигурност, страдат или изневеряват. Дори и да не са щастливи, не умеят да слагат край на изчерпаните отношения. Липса на смелост, сантименталност,стара благодарност към партьор или просто така си остават живота в чуждите ръце, не е много ясно.

Вълците са услужливи приятели, помагат когато могат и в замяна нищо не искат.

Като родители са прекрасни. Вродената им интуиция,помага да предосетят емоцията на децата им, дават всичко от себе си за тяхното благополучие. Нежни, търпеливи, с разбиране и уважение подхождат към тяхните нужди и проблеми. Изграждат страхотна връзка с тях.

Децата Вълчета са чувствителни, нуждаят се от насърчаване и подкрепа. Те постепенно укрепват и стават самостоятелни.

Здравето им е като огледален образ на емоциите.Когато са балансирани, всичко е наред, но тревожни ли са здравето се разклаща. Често са алергични към лекарства и храни. Склони са към депресивни състояния, когато са разтроени прекаляват с яденето, тъпчат се , мразят се за това,напълняват, лесно могат да отключат болемия.

Хората Вълци са с богато въображение, надарени с усет към красивото, всички имат вродени таланти и лесно намират своето призвание чрез професионална изява. Музика, балет, танци, пеене,рисуване, актьорско майсторство, дизайн, култура, литература, социални дейности.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *