Изберете сърце и открийте какви сте в любовта

Този забавен тест ще ви разкрие какви са вашите силни и слаби страни в любовните отношения. Ако сте любопитни да разберете нещо повече за себе си, разгледайте внимателно следните изображения:

Сърце №1:

Вие действате успокояващо на хората до вас. Доверието и лоялността са сред най-важните качества, които трябва да притежава вашия партньор. Вие от друга страна се нуждаете от известно време, за да отворите душата си и разкриете тайните си на нов човек в живота ви. Но щом се решите на тази важна крачка, вие отваряте съцето си и сте преданни изцяло на човека до вас.

Сърце №2:

Вие сте хищник, що се отнася до любовните връзки. Изключително съблазнителни, рядко разкривате истинската си същност. Опиянявате със своята тайнственост и никога не се отдавате напълно на един човек. По този начин се стремите да защитите себе си и да не бъдете наранени. Онези, които са с вас са омагьосани от присъствието ви и никога не могат да ви се наситят.

Сърце №3:

Вие дълго сте търсили и сте се борили, за да имате идеалната връзка, като в приказките. Обичате задушевната атмосфера, романтичните жестове и вричане във вярност. За вас най-голямото щастие е да подарите на някого душата и сърцето си и да получите същото в замяна.

Сърце №4:

Вашата страстна натура предопределя ненаситното ви сексуално желание. Притежавате силна енергия и винаги държите ситуацията и хората под своя контрол. Това се харесва на вашите партньори, които с удоволствие ви се подчиняват. Под завивките сте ненадминати, което могат да го потвърдят всички ваши настоящи и минали любовници.

23.03.2018/Боряна Харлова

източник – horoskop.rozali.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *