Черният Турмалин, е един от най-мощните камъни за закрила!

Турмалина е един от най-мощните камъни за закрила,а черният турмалин притежава най-силните защитни качества. Поставен в дома пречиства  отрицателната енергия и предпазва от енергийни атаки и магии. Поставете малки късчета турмалин в четирите ъгли в стаите или офиса, това гарантира защитата на помещението от всякакви недоброжелателни атаки.
Освен това, камъкът има способността да абсорбира електромагнитната енергия от  телефоните, компютрите, като ни предпазва от вредните облъчвания на уредите.

Турмалина е прекрасно средство за защита и лечение, изчиства енергийните блокажи и преобразува негативната енергия в позитивна.

Смята се, че турмалинът действа благотворно на тялото и душата, отстранява страха и тревогите. Създава чувство на уравновесеност и защитеност, дава усещане за сила и самоувереност.
Развива творческите възможности, помага в концентрацията и предизвиква оптимистично настроение.
Ако вече сте се насочили към него, след като го купите, трябва да го пречистите от полепналите енергии, които е попил преди да дойде при Вас. Сложете го в морска сол за една нощ или поне за няколко часа, след това под течаща вода хубаво го измийте. Оставете го на открито за едно денонощие, за да поеме енергията от Слънцето и Луната, след това го подръжте в двете си ръце и го кодирайте, кажете какво искате да прави за Вас.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *