Най-силните кармични връзки носят драматични обрати!!!

 

 

Най-силните кармични връзки се разпознават веднага и обикновено носят

драматични обрати!!!

Но мнозина се питат с какво заслужих такъв партньор или пък са окрилени от силната страст, която замъглява разума им, без да знаят защо се случва.

Независимо от вашата възраст, пол или черти на личността, вие сте обречени да се срещате и разделяте с любовта, да се радвате на красиви моменти и понякога да тънете в тъга. Това е така, защото всеки от нас е роден с предварително начертан план и пътека.

Сигурно ви е трудно да повярвате, че целият ви живот е като една точно изрисувана схема, но дори границите й да не са толкова строги, ние неизменно трупаме опит чрез различни кармични връзки. Може да не се отнася само до половинката ви, а до вашите родители или децата ви.

Когато говорим обаче за привличане и споделени чувства между двама души, то по всяка вероятност се касае за срещи от такъв характер. Бързо ще разпознаете кога става дума за кармични връзки.

Първото ви усещане задължително е, че сякаш отлично познавате този мъж или тази жена. Но как, нали вие току-що сте се здрависали?!

Ако предположим, че контактът ви от е миналото, в някое предишно прераждане, то сега ви е писано да бъдете отново заедно. Ще четете мислите си, ще долавяте настроението на другия, ще си представяте как сте вътре в душата му, даже и когато сте на разстояние.

Как ще се развият събитията за вас, зависи само от причините, които са ви събрали. Изчерпят ли се те, приключва и общата ви съдба. Обикновено двойки, които са в кармични връзки, са подложени на драматични обрати.

Те може да търпят страдания, да се учат на сериозни компромиси, да бъдат в ролята на жертви или „палачи”, да се наложи да понесат известни загуби…

Примерите са безбройни, но няма кармични връзки, които просто да си текат гладко като поточе. Разбира се, съвсем реално е да се стигне и до този момент, но след редица перипетии, и стига участниците да са осъзнати индивиди.

Тогава им се разкрива смисълът на божественото изживяване да бъдат част от такива магически кармични връзки.

източник – https://www.chudesa.net

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *