Сексуална съвместимост според цвета на очите ви

Коренното население на Земята е с кафяви очи. Но с настъпването на ледниковия период се оказва, че енергията на кафявите очи не е достатъчна, за да оцелее човечеството. Или поне така смятат астролозите. Следват процеси на мутация, а резултатът е нова „порода“ енергийни хора с очи в студени цветове. 

Да, ледената епоха е много назад във времето, но ако обърнете внимание на човек със сини и човек с кафяви очи, ще забележите драстична разлика в поведението им. Всичко е въпрос на енергия! А дали вие и вашият любим човек можете да разчитате на сходство между енергиите си, чете и ще разберете.

 

Кафяви с кафяви очи

Между вас има много топлина, разбирателство и сходство. Но това, с което ще трябва да се справите, са моментите, в които сякаш си ставате тотално чужди. И двамата сте приемници на енергия и просто настъпва етап, в който сте изчерпани. Оттук следват студенината, понякога агресия, чувство за отчаяние. Общувайте повече с приятели и колеги. Така ще се зареждате. Иначе в леглото си намирате начин да си напаснете. Не бива, обаче, да се примирявате с монотонността в секса. С прекалената ревност, която и двамата проявявате, също ще трябва да се преборите. Но като цяло имате условия за прекрасна връзка, стига да спазвате тези препоръки – повече лично пространство, повече общуване с други хора, повече разнообразие в сексуалния живот.

 

Кафяви със сини очи

Вие сте перфектната двойка! Чудесно сходство, чудесен екип, перфектен секс, във всичко, което правите, усещате допълване. Човекът със сини очи е тук, за да дава енергия, а този с кафяви – да я приема. Точно поради тази причина вашата връзка има абсолютно всички условия, за да бъде идеална. Просто вие трябва да разберете добре ролите си. Този със сините очи ще трябва да е по-деен, по-активен, по-инициативен. Докато този с кафявите трябва по-скоро да съдейства, вместо да движи.

 

Кафяви със зелени очи

Трудна връзка. Зеленооките хора са доста претенциозни, крайни и ако сметнат, че по някакъв начин някой ги е засегнал, горко му. Хората с кафяви очи са по-топли, склонни да търсят златната среда, по-мекушави. Един такъв съюз може да доведе до емоционални сривове. Нужна е наистина силна любов и желание за връзка, за да може тя да просъществува. Но пък сексът? Той е страхотен! И за двамата. Всеки път с нови емоции и изживявания. Много страст, много енергия, но извън спалнята комуникацията е доста трудна.

 

Сини със сини очи

На хората със сини очи нещата не им се получават особено лесно. Всичко постигат с много труд и не знаят какво е такова нещо като „подарък от съдбата“. А дори и да го получат, много скоро разбират, че този подарък май не е от най-хубавите. Когато са двама души със сини очи, всичко това се умножава по две. Или с други думи – имате много общи черти, но сякаш целият свят ще е срещу вас. Връзката е трудна, нужни са редица компромиси и преглъщания. Добре трябва да прецените, дали сте готови постоянно да търпите такива неща. Сексът е приличен, но не е нещо изключително. С времето ще си пасвате все повече, ще ви е приятно, но няма да ги има онези бомбастични моменти, споменът за които веднага да извиква пеперудите в корема.

 

Сини със зелени очи

Имате всички условия за една зашеметяваща любов. Понякога ще ви се струва, че между вас съществува телепатия. Комфортно ви е заедно, светогледите ви са на една вълна, сексът е фантастичен. Дори визуално стоите добре. Вие сте от онези двойки, които като ги погледнеш си казваш, че са създадени един за друг. Естествено също ще си имате своите трудности. Най-вече със завистта на околните. Когато енергиите ви са съчетани, излъчвате усещане за щастие и любов. А това със сигурност ще подразни много хора. Не обръщайте внимание на клюки и си вярвайте повече. В случай, че се ядосате един на друг, изкарайте тази енергия в леглото. Тоест, не се карайте, а правете секс. 🙂

 

Зелени със зелени очи

Идеални сте един за друг. Изключително много се разбирате и дори за миг не бива да се колебаете, че сте с подходящ за вас човек. Между вас има откровеност, нежност, страст, вярност. Умеете да се цените, подкрепяте се. Държите на верността, а това носи още повече спокойствие и стабилност в отношенията ви. Имайте предвид, че ако се държите един за друг, ви чакат много успехи не само в личния, но и в обществения и професионален план. Що се отнася до секса, това за вас не е просто секс, а духовна и плътска любов, изразена по перфектен начин и носеща абсолютно удовлетворение.

 

Хората с пъстри очи са комбинация от различните характеристики на основните цветове. При тях описанието е по-индивидуално. И все пак – вижте кой цвят най-много преобладава в очите ви. Повечето ви черти ще съвпаднат с описанието за него. А останалите нюанси са просто нотка в цялостната ви същност. Относно съвместимостта, която сме описали по-горе, приемете описанието на основния ви цвят. Но все пак, имайте едно наум, че вие сте по-различни и не всичко ще съвпадне на сто процента.

източник – https://beu.bg

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *