Сексуална и любовна съвместимост според годините ви на раждане

Открийте вашия и този на партньора според годините ви на раждане и вижте какво ви очаква.

Вода и Дърво

Много добре си помислете дали не е време да започнете общ бизнес. Вие сте чудесен екип, разбирате се с поглед и много добре се допълвате. Водата веднага усеща, ако на Дървото му е станало скучно и на момента предлага нещо вълнуващо. Изобщо и в бизнес, и в любовен и в сексуален план вие сте чудесна двойка.

 

Вода и Земя

Водата предпочита флирта, съблазняването, играта на думи. Земята предпочита делата. Водата мечтае за романтика, Земята се отвращава от празните думи и лигавите жестове. Трудно ще бъде на тази двойка да оцелее. Но винаги има начин – кое е хем романтично, хем не изиска говорене и любовни признания? Музиката! Това е съветът към вас – слушайте хубава музика, правете секс на музика, вечеряйте на музика. Може и да ви е странно, но тази дребна подробност много може да ви помогне в любовта.

 

Огън и Огън

Обикновено любовта между тези два елемента пламва за части от секундата. Разраства се бурно и дори води до зависимост един от друг. Възбуждат се само от намек. Сексът е чудесен. И връзката като цяло може да е такава, стига да разберат, че ежедневните задължения трябва да се поемат и от двамата. Обичате да си правите пас, но това води до излишно напрежение. Забавленията вървят и с отговорности. Направете си график и си го спазвайте. И още нещо – понякога трябва да се съгласите, че просто не сте съгласни с другия, а не да му налагате своето мнение. Невъзможно е – и двамата сте прекалено силни характери.

 

Огън и Земя

Вие определено сте интересна двойка. Има какво да научите от другия и вашият съюз ще ви е полезен, но едва ли ще е дълготраен. Срещате проблеми почти във всяка сфера. Огненият нрав идва малко в повече на спокойната Земя. В любовта сте като бурно дете и улегнал възрастен. Единият иска сигурност, другият – адреналин и разнообразие. В секса също се разминавате. Можете да останете заедно, ако Земята прояви достатъчно търпение и изчака Огъня „да порасне“ емоционално.

 

Огън и Дърво

Двойка с всички перспективи за щастлив живот. Дървото се възхищава на интересните подходи на Огъня. А Огъня оценява естетичната натура на Дървото. Интимният живот също е чудесен. Дървото много умело успява да запали искра и в най-големия студ. Проблемите между вас са абсолютно тривиални и няма нищо непреодолимо. Освен едно – ако Дървото прекалено много се отдели в своя свят и престане да дава нужното внимание на своя партньор. Огънят веднага ще потърси емоция на друго място.

 

Дърво и Дърво

От два еднакви елемента се очаква да си приличат доста. И при вас на пръв поглед е така, но и двамата знаете, че в тази привидна хармония има много пукнатини. Защо се получава така? И двамата живеете в собствените си представи за идеален живот и действителността ежедневно ви удря шамари. Трябва добре да си поговорите какво точно е „идеален живот“ за всеки един от вас и може ли да отговорите на очакванията си. Но поне сексът е наред. Дори и когато стане еднообразен, пак ще ви действа супер удовлетворяващо.

 

Дърво и Земя

Между вас има магнетично привличане и за щастие то се дължи не на кое да е, а на собствените ви различия. Можете да станете хармоничен Ин и Ян, ако просто се приемете такива, каквито сте и не се стремите да се моделирате взаимно. Сексуалната ви енергия е на една вълна и се радвате на чудесни интимни ласки. Има един интересен съвет към вас и той е да държите купа с плодове във всяка стая, най-вече в спалнята. Смята се, че те ще ви напомнят колко красиви неща могат да създадат Дървото и Земята.

 

Земя и Земя

Едва ли има двойка, която така добре да си пасва в леглото. Обичате експериментите, не се срамувате от голотата и сте способни да си доставяте страхотно удоволствие. Като цяло съюзът ви може да бъде успешен, но ще трябва да се справите с най-голямата заплаха за него – вашата ревност. И при двамата е направо болестно състояние! Съветът към вас е да си купите поне няколко антики и да ги поставите на видно място в дома. Те ще донесат уравновесение и спокойствие в любовта ви.

Метал и Метал

Силна страст, силна любов, но и жестоки скандали. При вас не може да има безразличие – или се обичате до полуда, или се ненавиждате от дъното на душата си. И двамата сте независими характери, не обичате да ви налагат мнение. Поне в леглото нещата са добре – пасвате си. За да просъществува любовта ви просто трябва да си намерите общо релаксиращо занимание. Да играете тенис, да ходите често на спа уикенди или веднъж в седмицата да си кротувате на дивана пред телевизора.

 

Метал и Огън

Прекалено изпепеляващи страсти. Огънят е способен буквално да стопи Метала. Да му вдъхне чувство за малоценност и несигурност. Той иска всичко сега, а Металът не винаги е в настроение да дава. В сексът също срещате различия, но накрая намирате компромисен вариант. Астролозите дават много интересен съвет за запазването на такъв съюз и той е хуморът, но насочен срещу другите. Тоест двамата да се забавлявате на чужд гръб. Така по-рядко ще вдигате шпагите един срещу друг.

 

Метал и Дърво

Всъщност вие можете да сте чудесна двойка, ако намерите баланс в най-голямото ви различие. Металът мисли задълбочено, действа премерено. Дървото действа със замах и обича лесния начин. Металът иска страстна нощ в романтична обстановка, Дървото предпочита секс под душа. Но тези неща не са толкова страшни. Намерете компромиса и задължително Металът не бива да спира Дървото от активния социален живот, който така силно му е нужен.

 

Метал и Земя

Изключително подходяща двойка. И двамата имате вроден усет към нуждите на другия. В леглото сте нежни и отдадени един на друг. В ежедневието си помагате и не се притеснявате да показвате чувствата си. Единствената спънка е инатът, който и двамата сте склонни да проявявате. А в резултат и прекалено многото дебати, които водите. Повече действия, по-малко приказки трябват. Смята се, че всяко ваше различие можете да разрешите на по чаша хубаво вино.

 

Метал и Вода

Също много добър съюз. Металът обича да командва, а водата не се впечатлява от желанието му за надмощие. Освен това Водата пробужда в него желанието за закрила, което го кара да се чувства пълноценен. В секса също всичко е наред – и двамата сте чувствени, обичате романтиката и любовната игра. Много градивна двойка, и двамата можете само да спечелите от присъствието на другия в живота ви.

 

Вода и Вода

Хармонични отношения между двама мечтатели. Вие можете да си живеете сами, без да ви трябват други хора. Световете ви се припокриват изцяло. Тотална хармония и в секса. Но с единствения проблем, че понякога го пренебрегвате и предпочитате други занимания. Съветът към вас е да правите любов през деня. По този начин ще разчупите рутината, а и ще си придадете нотка решителност, която като цяло липсва на двойката.

 

Вода и Огън

Както и в природата, така и в любовния живот, тези елементи са пълни противоположности. Те винаги ще са в сблъсък и ще победи този, който в момента се чувства по-силен и уверен. Не след дълго, обаче, другият ще му отмъсти подобаващо. Дори сексът не е нещо особено. Имате различни нужди и желания, които не сте способни да задоволите. Ползата от вашата връзка е, че в емоционалния дисбаланс оценявате това, което ви липсва. При следваща връзка, вие ще сте много по-добри партньори.

източник – https://beu.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *