Ин и Ян ли сте с вашия партньор?

 

ВАЖНО – китайската нова година започва обикновено в края на Януари или началото на Февруари, не е като нашата от 1 Януари!!! Имайте предвид за родените през Януари, се гледа знака за предходната година – пример: 15.01. 1995г. е Куче, а не Прасе. 25.02 1995г. е Прасе

Най-общо казано Ин и Ян символизират женското и мъжкото начало. Само че това не означава непременно, че мъжът трябва да е Ян, а жената Ин. Защото всъщност става дума за темпераменти. Ян е по-енергичният и властният, Ин е по-спокоен и уравновесен. Почти всеки човек има и от двете, но винаги едното е по-доминиращо! Това обяснява защо някои дами са по-борбени и независими или така наречениете „мъжки момичета“. Те просто имат преобладаващ Ян. Това обяснява и защо някои мъже са по-трезвомислещи и разумни, въпреки че се очаква да действат „първично по мъжки“.

Според Китайския хороскоп, част от зодиите са Ин, част са Ян. И заедно образуват едно цяло! Но преди да проверите къде спада вашата, за улеснение сме ви подготвили таблица, с която да си припомните коя е вашата Китайска зодия. Тя се определя от годината на раждане.

 

След като сте я видели, погледнете следващата снимка. На нея ще откриете коя зодия е Ин (черно), коя е Ян (бяло). Гледайте само конусовидните сектори с черен и бял цвят, а не символа на единствеото в центъра. Вижте зодията и на партньора, а ние ще ви запознаем с характера на връзките между Ин и Ян. Комбинациите са точно 3.

 

 

Ин и Ян

Това е перфектното съчетание, но само при едно условие. Ако и двамата бъдат себе си и изпълняват своята роля. Тоест Ян е разбрал водещата си роля, а Ин е ОК с по-властния му темперамент. По този начин нито Ян ще изисква от Ин да бъде като него деен, а не така пасивен. Нито ин ще изисква от Ян повече умереност, която всъщност не му е присъща. Тогава хармонията се превръща в съвършенство. Нещата стават от лесни по-лесни. Ян поема инициативата, Ин е неговата пълна опора. Така скандалите ще са сведени до минимум, а любовта може да остане все така пламтяща цял живот!

 

Ян и Ян

Сблъсък на два силни характера. Тази връзка винаги ще носи в себе си две неща – бурни страсти и жестоки конфликти. Борбата за лидерство ще продължи до тогава, докато някой спечели (ако преди това не настъпи раздялата). Тогава единият Ян ще е принуден да не бъде себе си. Което, сами се сещате, никога не води до нещо добро (е, винаги има и по някое изключение)! Затова се препоръчва на подобни връзки да не залагате големи очаквания, а да изживявате момента. И когато стане прекалено напечено, просто да ги прекратите.

 

Ин и Ин

Два спокойни характера. Няма чести конфликти, но като цяло двойката е пасивна. Винаги ще се чака другия да поеме инициативата. А заради тази пасивност могат да се пропуснат безброй възможности и да се стигне до дълбок застой. И все пак, има изглед за добро бъдеще, ако двамата разпределят ангажиментите си и станат по-активни и в любовния, и в социалния живот.

източник- https://www.beu.bg

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *