Фън шуй китайски монети за богатство и късмет.

 

Фън шуй китайски монети за богатство и късмет.

Китайските монети са кръгли с квадратна дупка в средата. Те представляват силен съюз между небето и земята.  Поставете ги с Ян страната нагоре. Ян страната има 4 китайски характеристики. Обратната страна е Ин страната с 2 характеристики или знаци.
Китайските монети се смятат за мощен активатор на паричния късмет и символ на благоденствие и изобилие. Те притежават енергията на елемента Метал и са особено ефикасни, когато се поставят в Западния, Северозападния и Северния сектори.
Но можете да ги поставите и в портфейла, за да не свършват никога парите там, върху касовата книга или касовия апарат за да увеличите продажбите или върху някоя важна папка, от която очаквате благоприятно развитие.
Добро място за поставянето на китайските монети е от вътрешната страна на входната врата, което означава, че сте готови да посрещнете парите в дома си.
Според Таоисткият фън шуй метод е особено благоприятно да активирате късмета и богатството като поставите монети завързани с възел в 4-те ъгъла на всяка стая. Можете да ги окачите и в колата си за да благоприятствате щастливи начинания и добри връзки навсякъде където пътувате и да ви пази от злополуки.

Трите китайски монети вързани с червен конец – мощен активатор на паричния късмет

Трите китайски монети  вързани с червен конец са мощен символ на паричния късмет. Смята се ,че добре вързаните монети предпазват от измами и създават условия за процъфтяващ бизнес . Можете да ги поставите в портмонето си за да не свършват никога парите там или да ги залепите върху всички важни папки,  както и върху касовата книга за да увеличите оборота и продажбите.
За да активирате паричния късмет в дома  поставете тройката монети под изтривалката, можете да ги разположите и заедно с другите символи за богатство за да усилите тяхното действие.

 

Шестица китайски монети за защита.

Традиционно средство за неутрализиране на болестворната звезда номер 2 е използването на шестица монети завързани със златна връзка в засегнатият сектор. Ако тук са разположени важни части от дома- входна врата, спалня, детска стая или кухня е необходимо да се вземат предпазни мерки.
Можете да  окачите и наниза от шест монети в своята кола за да благоприятствате щастливи начинания и добри връзки навсякъде където пътувате и да ви пази от злополуки.

Осмицата монети вързани с възела на късмета

Символ е на 8-те вида късмет по фън шуй- здраве и дълголетие, пари и богатство, любов, семейство, деца, учение и творчество, слава и известност, кариера и професионално развитие. Числото 8 носи късмет и благополучие през 8-ми период, който започва от 2004г. и продължава до 2024г.
За да се радвате на пълно щастие и късмет я поставете в хола, офиса или в сектора на Богатството. Ако се занимавате с бизнес или професия , която изисква добрата воля на много хора я окачете в сектора на Полезните хора. А окачена близо до входната врата ще привлече и осемте вида късмет в дома или офиса.

източник – bijumineral.com

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *