Вижте какъв е вашият амулет според зодията.

Ако сте суеверни, то със сигурност вярвате, че има амулети – предмети, които ви носят късмет, прогонват злините, свеждат до минимум деструктивното влияние на негативните черти от характера ви и прочие. Вижте какъв е вашият амулет според зодията.

Овен

Най-подходящият амулет за тази огнена зодия е златото. То активира силата и положителните качества на Овните. Ако представителите на тази зодия имат нужда от късмет, подкрепа или въобще са изпаднали в безизходица, е добре да държат в ръка или близо до сърцето си златен предмет (бижу, монета и т.н.). Огънят и червеният цвят също влияят положително на зодия Овен. Ето защо може да носите със себе си запалка, например, или някакъв червен предмет.

Телец

Талисманът на тази зодия е слонът. Този амулет предпазва от уроки и зли помисли, спомага за финансовото благосъстояние на Телците, помага за взимането на правилни решения и активира положителните качества на представителите на тази зодия. Подходящи талисмани са и нефритът и зеленият оникс.

Близнаци

Ключът е най-добрият талисман за зодия Близнаци. Представителите на тази зодия са състезателни и борбени натури, а ключът е талисманът, който ще им помогне да постигнат целите си и да бъдат победители в живота. Когато изпаднат в трудни моменти и се чувстват безсилни, Близнаците трябва да държат ключ в ръцете си или да сложат ключ в десния си джоб. Друг, подходящ за тях, талисман е броеницата, която ще им помогне да подредят мислите и и да вземат правилното решение.

Рак

Раците се нуждаят от амулет под формата на луна. Луната носи вдъхновение, семейно щастие, нежност – все неща, към които се стремят Раците. Може да носите със себе си сребърна луна (висулка), тъй като среброто ще ви предпазва от уроки, зли помисли и ще ви избави от меланхолията и депресивните състояния, така характерни за зодията.

Лъв

Какъв по-подходящ талисман от слънце или звезда за звездната натура на представителите на зодия Лъв. Звездата е символ на успех и величие, нещо към което Лъвовете са целеустремени. Злато, бронз и червеният цвят също се вписват в идеята за подходящ талисман за тази огнена зодия.

Дева

Девите са мъдри, постоянни, педантични, подредени и за тях най-добрият талисман е совата. Тя ще активира тези им положителни качества и ще им помага да взимат правилните решения в живота си, предпазвайки ги от беди. Подходящи талисмани за тази претенциозна зодия са също хематитът и ониксът.

Везни

Сърцето е амулетът, който ще направи Везните по-уверени и решителни, ще провокира стремежът им към успех и ще ги направи по-силни в живота.

Скорпион

На скорпионите им отива талисман жаба, която ще накара представителите на тази зодия да бъдат една идея по-разумни. Жабата символизира също промяната и плодородието. Ето защо, Скорпиони, ако ви предстоят важни решения, носете със себе си фигурка на жаба.

Стрелец

Бръмбарът е талисманът, който ще помогне на Стрелците да бъдат по уверени и верни, както на себе си, така и на хората около тях. Бръмбарът символизира също мъдрост и дълголетие.

Козирог

Козирозите е добре да отглеждат костенурка у дома или просто да носят фигурка на костенурка в себе си. Тя е идеалният амулет, който ще напътства Козирозите към верния път и ще ги пази от беди. Гранитът е също подходящ амулет, който ще балансира и умиротворява Козирозите.

Водолей

Стъклена или керамична фигурка на ангел е талисманът, от който се нуждаят Водолеите. Този амулет ще провокира нежната същност на Водолеите, но ще ги пази и окуражава, когато изпаднат в трудни моменти.

Риби

Рибите трябва да носят раковина със себе си. Този амулет ще им подейства успокояващо, обнадеждаващо, ще ги предпазва от злини и ще им помага да бъдат смели в живота.

източник – https://horoskop.rozali.com/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *