Съдбата дарява всяка зодия с неповторима уникалност!

 

Овен

Повечето Овни са високи и красиви. Най-характерните черти за представителите на тази зодия са широки плещи ,сухо и жилаво тяло,тънка и дълга шия. Лицето е продълговато, челото широко, кожата е по-матова, а погледа им е остър и проницателен.Някои по-буйни Овени имат белези по лицето, които често са получени при инциденти от бързане  и невнимание или в следствие при спречквания и спорове. Те са бързи, импулсивни, смели, нервни и имат огромна нужда от движение, но трябва да се пазят от преразход на енергията, защото го правят до пълно изтощение. Като цяло са с желязно здраве.

Телец

Повечето Телци са закръглени. Най-характерните черти за представителите на тази зодия са широките рамене и силния, къс врат. Тялото е силно, набито, плещите са с квадратна форма, по-къси и силни крайници, походката е тежка, премерена. В лице са красиви, с по-кръгла форма и хубава кожа, очите им са големи, изразителни и с топъл поглед. Телеца е упорит, праволинеен и неподатлив към условия и чуждо мнение.Обича дълго да си почива, възможно е да е малко мързелив и лаком. Здравето му е стабилно до дълбока старост.

Близнаци

Повечето Близнаци са високи и слаби, с бърза походка и остър поглед. Най-характерните черти за представителите на тази зодия са дългите ръце и като говорят непрекъснато жестикулират с тях. Изглеждат наелектризиращо напрегнати във всеки момент. Близнаците са много социални хора, активни и общителни. Здрави са, но страдат от честа промяна на настроението, което влияе на общия им тонус.

Рак

Повечето Раци са с нежно излъчване и по-бледа кожа. Изразително лице и поглед, на него пише как се чувства собственика му! Характерни са  кръглото лице, изразените скули и широката усмивка. Здравето е крехко, съпротивителните сили на организма не са големи, свръхвпечатлителен, свръхчувствителен, бързо се уморява и психически изтощава. Единствено добрите емоции и най-вече сънят му помагат да се презареди и възстанови.

Лъв

Повечето Лъвове са с представителна външност и царска осанка. Добре сложено тяло, с широки рамене, походката е малко  бавна и надменна, визията им е величествена. Формата на лицето е с овална форма, големи красиви очи и силен, завладяващ глас. Най-характерната черта за представителите на тази зодия е косата, това е тяхната гордост – „ гривата на лъва!“. Желаят да привличат внимание и се открояват сред другите. Жаждата за власт и величие в обществото, могат да усложнят живота им. Имат добро здраве, но сърцето им е слабото място.

Дева

Повечето Деви са с средни на ръст, тялото е пропорционално и добре изглеждат. Впечатляват с красиво и приятно лице, хубава коса, високо чело, правилен нос и голяма челюст. Най-характерната черта за представителите на тази зодия е изрядния външен вид. Задълбочени, съсредоточени, по-скоро имат интелектуално излъчване. Прекаляването с работа, ангажименти влияе зле на здравето им.

Везни

Всички Везни са чаровни, имат красиви лица с правилни черти и прекрасна усмивка, високо, слабо тяло и вродена грация. Държат на външният си вид, подържат се и радват окото. Здравето им се ръководи от чувствата, а те често правят много компромиси на другите за своя сметка.

Скорпион

Повечето Скорпиони са със среден ръст,мускулесто тяло, широко чело и силен врат,но  изглеждат много добре. Най-характерната черта за представителите на тази зодия са очите, независимо от формата и цвета, погледа е проницателен и силен. Често безразсъден, смел, жаден за удоволствия и битки, не обръща никакво внимание на здравето си, но за щастие тялото има учудващата способност за регенерация и бързо самовъзстановяване.

Стрелец

Повечето Стрелци имат пропорционално здраво тяло, красиви ръце, спортен вид, излъчват здраве, сила и голяма динамика. Имат приятно и свежо лице , широка усмивка,изразителни, добри очи, винаги погледа е дружелюбен и приятелски. Най-характерната черта за представителите на тази зодия е смехът, висок, звънък и заразителен, отличават се с високо чувство за хумор. Стрелецът обича спорта и затова няма проблеми със здравето, но може да падне в капана на добрият си апетит, доста са лакоми.

Козирог

Повечето Козирози са със среден ръст, добре сложено тяло, по-сухо лице, но с правилни черти. Най-характерната черта за представителите на тази зодия е уверената походка. Външният вид е като огледало за издръжливост, целенасоченост и философски дух на характера им, винаги постигат крайната си цел. Радват се на добро здраве, въпреки някои периодични трусове.

Водолей

Повечето Водолеи са много магнетични, с грациозни движения и изящни тела. Нямат особени физически външни белези за разпознаване, а е характерно излъчването им, на моменти сякаш електричество струи от телата им, а друг път вълна от щастие извира от цялата им същност. Всички болести при тях идват от чувствителната и лесно възбудима нервна система.

Риби

Повечето Риби са с по-нисичък ръс и слабо тяло, деликатни черти и красиви лица. Обичат да стоят леко приведени, сякаш символично се прикриват от нараняване, косите са им меки като коприна, а очите са им запазения отличителен знак – великолепни, погледа е сякаш влажен, леко сънен, успокояващ и приканващ, галещ. Здравето е деликатно, като душата им, често страдат от проблеми с ходилата.

Всеки зодиакален знак е отговорен за определена част от тялото. При физическо изтощение или емоционално пренапрежение бие аларма, за да обърнем внимание на здравето си.

Ето 12-те зодии, какво управляват:

Овен- глава и лице

Телец – врат, шия, тил

Близнаци – ръце, рамене и мишници

Рак – бели дробове и гърди

Лъв – сърце и гръб

Дева – коремна кухина, храносмилателна система

Везни –  бъбреци

Скорпион – полови органи

Стрелец – ханш, бедра и хълбоци

Козирог – колене

Водолей – прасец, пищяли

Риби – стъпала и глезени

Вилма Младенова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *