На 16 Май – Бунтовника сменя знака!!!

На 16 Май УРАН навлиза в Телец

Ексцентричния  и революционно настроен Уран ще навлезе в Телеца, знака на финансите, материалните ценности,сигурните доходи и земните блага. Може да очакваме рязка промяна във финансовото ни състояние, онова което е изглеждало сигурно, непоклатимо, стабилно  може не очаквано да претърпи коренен обрат. На всичкото отгоре стартира точно на новолунието в Телец.

Уран ще внесе нестандартни промени като цяло в ценностната ни система, материалната обезпеченост чрез множество външни събития. Вятърът на промяната е задействан и всеки опит за запазване на желаното и сигурно до сега, ще бъдат извън нашият контрол, ще се разрушават и зависят от множество непредвидими фактори, типични за Уран.

Очакват се кардинални промени, във всички сфери на собствеността и парите ни. Дългосрочните ни планове, старите стереотипи на стабилни източници, вече няма да са валидни, ще бъдат заменени с нови радикални и новаторски.

През целия месец Май, също и в близките месеци не е време за големи инвестиции, продаване на земи, имоти, недвижимо имущество, ценни предмети и произведения на изкуствата. Не препоръчвам никакви сделки, сключване на договори в големи мащаби, свързани с пари.

Уран не е лична планета, тя е на масите, затова ще предизвика персонални катаклизми у индивида, като разруши вкопчването в материалната собственост в полза на общочовешките потребности. Всяко прилепване към личната собственост, ще бъде саботирана чрез материални и финансови загуби, с цел превъзпитание на възгледите и ценностите на човешкото съзнание към цялото, а не единствено към личното притежание. – Вилма Младенова

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *