Гадание по Нострадамус – удивително точни отговори!!!

Всеки е чувал за Мишел Нострадамус и неговите предсказания, голяма част от които са се сбъднали с голяма точност. Пред вас е кръгът на Нострадамус, в който има разбъркани числа от 1 до 21.
Затворете очи, концентрирайте се върху въпроса, който ви вълнува и след това поставете пръст върху кръга. Отворете очи и вижте на кое число е пръстът ви. След това вижте и резултата. Някои от вас със сигурност ще бъдат учудени от резултата и това, което ще им се случи.

1. Да! Вие принадлежите към този тип хора, които не губят силата на духа си, дори и в най-трудните ситуации. Ето защо е важно проблемите да не ви отказват. Бъдете търпеливи, не се страхувайте да бъдете себе си, защото ще успеете.

2. Това, което искате ще се сбъдне, но не днес, а утре. Някой стои на пътя ви, опитвайки се да обърка всичките ви карти. Не го приемайте твърде сериозно. Но не бива и да подценявате отсрещната страна. Избягвайте конфронтациите. Опитайте се да намерите положително решение на проблема.

3. Събитията в следващите дни ще надминат всички ваши очаквания. Ако успеете разумно да използвате енергията си, всички предимства ще бъдат на ваша страна. Във всеки случай, трябва търпение и издръжливост, както във вас, така и в другите, за да се сбъдне това, което искате.

4. В този момент късметът е във вашите ръце. Следователно няма причина да се съмнявате, че желанието ви ще се сбъдне. Късметът ще бъде с вас дълго време. Радвайте се на щастливите мигове.

5. Обръщате прекалено много внимание на мнението на другите, а няма и особено благоприятни ситуации около вас. Не чакайте прекалено дълго, нуждаете се от малка тактическа игра.

6. Ще ви бъде по-трудно, отколкото сте очаквали. Възможно е да тръгнете в погрешна посока. Вашите близки виждат нещата в друга светлина. Ето защо е много важно да слушате добрите съвети на любимите ви хора и да не се оставяте на празните надежди.

7. Въпросът все още не е решен. Дайте си време, наслаждавайте се на момента, но не забравяйте за нерешените проблеми. Всичко ще се случи, но на малко по-късен етап. След седмица отново се консултирайте с магическия кръг.

8. Внимавайте! Опитайте се да не вярвате на всичко, което ви казват. Наблюдавайте от разстояние и помислете по определени въпроси. Днес всичко около вас изглежда в по-благоприятна светлина, отколкото е в действителност. Внимавайте да не се разочаровате на по-късен етап.

9. Желанието ви ще се сбъдне, само ако получите помощ. Допитайте се до добър приятел, споделете проблемите, които ви тормозят. Той или тя със сигурност ще гледа по-трезво на нещата.

10. Желанието ви ще се сбъдне, но внимавайте да не ви подведат. Покажете повече самочувствие, след това всичко ще се оправи. Сега може да разчитате на своята интуиция. Действайте предпазливо, за да не останете разочаровани.

11. Все още е твърде рано да се каже дали ще се сбъдне желанието ви. Не се настройвайте за успех. Оставете нещата да узреят, да се развият благоприятно.

12. Много е възможно това, което искате да се случи. Всичко се развива много по-бързо и в положителна посока. Важно е да не се опитвате да впечатлите някого, който не показва интерес към вас. От друга страна някой иска наистина да бъде ваш приятел.

13. Всичко се случва не по план и вие сякаш действате колебливо. Това е подвеждащо за някои от вашите приятели, които в този момент гледат на вас като на непредсказуема личност, а това не е във ваша полза. Сменете този образ, защото имате подкрепата и любовта на хората край вас.

14. Всичко ще бъде наред, но само ако действате. Не се бавете, а поемете инициативата в свои ръце и изненадайте всички с вашите ефективност и богатство от идеи.

15. Може да разчитате на късмета си, а и съдбата ще ви предостави неочакван и благоприятен обрат. Просто изчакайте.

16. Всичките ви надежди ще се изпълнят. Бъдете готови за всякакви промени и не си поставяйте само една цел за изпълнение. Бъдете гъвкави и не отхвърляйте и най-малките подробности.

17. Все още е под въпрос дали желанието ви ще се сбъдне. Помислете добре отново върху желанието ви, защото собствените ви чувства сякаш все още не са узрели. През следващите дни всичко ще остане същото. Въпреки това, едно щастливо обстоятелство може да внесе яснота по отношение на вашите дела. Слушайте внимателно вътрешния си глас.

18. Възможни са трудности и не е изключено първоначално да се разочаровате. Това не означава, че шансовете ви са сведени до нула. Точно обратното, разочарованието ще стимулира положителното развитие. Вашият приятелски кръг ще бъде добър и стабилен.

19. Недоверието и гневът все още са далеч от вас. Но ако не успеете бързо да се отървете от собствените си съмнения, малко вероятно е да сбъднете желанието си. Късметът е близо до вас, но сякаш сте твърде скромни и несигурни.

20. Това, което сте си намислили, ще се сбъдне. Късметът е при вас. Действайте смело и разумно, следвайте знаците на съдбата.

21. За да се сбъдне желанието ви, трябва да направите съвсем малко усилия. Бъдете смели и не рискувайте. Ще успеете, само ако бъдете внимателни към това, което се случва около вас. Не забравяйте, че случайни неща няма.

източник: https://www.az-jenata.bg/

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *