Загадката на отрицателният резус-фактор

Известният американски изследовател на паранормални явления Бред Стайгър отбелязва интересна особеност: хората с отрицателен резус-фактор в кръвта са необикновени. Той предполага, че те са или наследници на особена генетична линия на Homo sapiens, или… потомци на извънземни.

Работата е там, че според законите на генетиката можем да наследяваме само свойствата, които са притежавали нашите предци, ако разбира се, не става дума за мутации. А това означава, че ако човекът и маймуната имат общ прародител, тяхната кръв трябва да е съвместима. Но всички примати са с положителен резус-фактор – абсолютно всички!
Откъде тогава някои хора са резус отрицателни? Излиза, че такива индивиди са потомци на друг прародител. Може би на пришълци?…
Установено е още, че най-високият процент носители на отрицателен резус-фактор – 30%, има сред испанските баски, израелските евреи с източен произход, самаритяните и етиопските черни евреи. Докато сред другите народи броят на носителите на отрицателен резус-фактор достига едва 1%.
Повечето медиуми, знахари, хора с необичайни психически способности също са с отрицателен резус-фактор.
Както е известно, има 4 кръвни групи, които се отличават по състав, и по-точно по наличието на белтъци в кръвните клетки, които се борят с бактериите в организма. При повечето хора те са резус-положителни. Защо някои хора нямат такива белтъци, е загадка! Според учените първите хора на Земята с отрицателен резус-фактор се появяват преди 35 000 години. Как, никой не знае. Но най-популярната теория отвежда именно към извънземния произход на тяхната ДНК.
Ето някои общи характеристики на носителите на отрицателен резус-фактор:
– имат по-висок от „положителните” хора коефициент на интелигентност;
– обикновено са с по-ниска телесна температура;
– психически и емоционално са по-устойчиви;
– често са с рижи коси;
– много са чувствителни към топлина и не обичат студ;
– често са със сини, зелени или светлокафяви очи.
Друг любопитен феномен при тези хора е свързан с бременността. Известно е, че не може да бъде клониран човек с отрицателен резус-фактор. Нещо повече, ако бременна майка е с отрицателен резус-фактор, имунната й система ще атакува плода, възприемайки го като чуждо тяло. Ето защо такива жени приемат специални лекарства по време на бременността, които потискат имунитета им. Но защо собственото тяло атакува собствените им деца? Тази загадка няма отговор, но тя определено работи в полза на извънземния произход на тези хора.
Археолозите откриват множество древни текстове и артефакти, които описват странни същества, посещавали нашата планета. Така че изводите всеки може да си направи сам…

източник- астро- феномен

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *