Вижте какъв цвят е вашата аура

 

 

За да видите аурата си, всичко което трябва да направите е да следвате няколко прости стъпки.

Концентрирайте се!

Вгледайте се точно върху черното петно за 30 секунди, или така че да виждате цветните точки с периферното си зрение. Не се поддавайте на изкушението да погледне някъде другаде освен върху черното петно. Когато периферните датчици са стимулирани от известно време, ние разполагаме с цветни усещания, много по-различни и силни, отколкото когато използваме централното зрение. Колкото по-дълго се концентрирате, толкова по-ярко ще видите „аурата“ около цветните зони, защото продължителната концентрация увеличава чувствителността. Ще забележите, че около цветните петна се появява аура в различни цветове.Тези цветове не са случайни.

Какво същност представлява аурата?

Всичко във Вселената произвежда вибрации. Всеки атом, всеки електрон, всяка елементарна „частица“, дори и нашите мисли и съзнание са само вибрации. Аурата около хората е частично съставена от EM (електромагнитно) облъчване, простиращо се от микровълна, инфрачервена светлина (IR) и UV лъчи.

Ниската честота на микровълната и инфрачервената част на спектъра (топлината на тялото) са свързани с ниските нива на функциониране на нашето тяло (ДНК структура, метаболизъм, обращение и т.н.), а високата честота е свързана с нашата съзнателна дейност като мислене, креативност, намерения, чувство за хумор и емоции.

Цветовете на дъгата

Тези цветни аури лесно се забелязват от хора, които работят с енергийните полета на организма. Те обикновено се разглеждат като парчета от цветна светлина, подобни на слънчевите лъчи.Те са победители и лидери. Могат да постигнат каквото поискат. Трябва да са център на вниманието.Обичат да бъдат артистични, творчески или работата с ръце. Те са добри в започването на нови проекти, но са лоши в завършването им. Винаги закъсняват за срещи.

 БЯЛА : Има транседентално и излъчващо въздействие. Бялата личност е много сензитивна и уязвима.Дyxoвни yчитeли, вpъзĸa c пo-виcoĸи измepeния. Cpaмeжливи, yeдинeни, изтoщaвaт ce cpeд xopa.  Могат да настроят съзнанието си в други измерения на съществуване и реалности. Медитация, духовност, разпознаване, лечение са техен приоритет. Нуждае се винаги да бъде в трасцедентен начин на мислене. Вътрешното взаимодействие с Бог е най-важната цел за бялата личност.Той е интровертен, затворен в себе си и тих. Сензитивен е към емоциите на другите хора и мисли. Много лесно взема качества и енергии от хората. Нуждае се от доста време за възстановяване. Избира си място за работа обикновено да бъде спокойно.
Обича да работи с хора, нуждаещи се от изцеление.

ЛАВАНДУЛОВА : Физическото тяло е много крехко и сензитивно. Лавандуловата личност Ее мистична, притежава богато въображение. Вярва в мечти, ангели, духове и в по-високи измерения на живота. Не се фокусира и концентрира за дълги периоди от време. Живее по интуиция и чувства. Обича да говори относно идеи, фантазии и мечти. Креативен и пълен с въображение. Има лоша памет, често закъснява за срещи, внезапно променя плана на действията си. Обича леката, медитираща музика, свещи и тамян. Предпочита да работи в приятна и спокойна обстановка. Има проблеми със завършването на проектите, по които работи.Зaтpyднeния c физичecĸaтa peaлнocт, мeĸи, yязвими.

ВИОЛЕТОВА: Виолетовата личност е ясновидец, интуитивен характер с иноваторски способности. Той едновременно е силен характер и физически здрав, и също толкова чувствителен и интуитивен. Иска да бъде известен или да извършва нещо стойностно в живота си. Често е затрупан с прекалено много ангажименти, които му се налага да извършва едновременно. Той има намерение да вдъхновява и да спомага за развитието на планетата и човечеството. Той е магнетичен и могъщ с магическа аура. Обикновено става лидер или център на внимание. Много сексуален, страстен и чувствителен. Обича музиката. Успехът за него означава да живее мечтата си. Парите представляват сила, влияние и възможности.Нуждае се да бъде независим и свободен, за да живее това, което има намерение да постигне.

 ИНДИГОВА: Доверие, лоялност и честност са основни качества за тази личност. Живота е любов и състрадание и съчувствие. Следва интуицията си и вътрешния си глас. Артистичен, креативен и духовно развит. Мек и сензитивен, също така запознат и независим. Чист и интуитивен, но също така и консервативен в мисленето си.
Нуждае се от спокойна и сигурна среда. Духовността и любовта са по-важни за него, отколкото секса и страстта. Изпитва трудности на земно ниво.
Предпочита да изразява себе си чрез артистичните си умения – музика, танци, изкуство и т.н. Нуждае се от свобода, за да изживява вътрешните си убеждения и принципи. Обича да помага и подкрепя другите в техния растеж.

СИНЯ: Синята личност е много миротворна, грижовна и подкрепяща. Повече е концентрирана към другите, отколкото за себе си. Любовта, Бог и духовността са важни. Нуждае се да бъде обичан и оценяван за нещата, които прави. Има бавен метаболизъм, като често крайниците му са студени. Той е социален и обича да бъде сред хора през цялото време. Консервативен е и с високи ценности.

Синята персона се нуждае от здрава, любяща и взаимоподдържаща връзка с партньора си. Любовта и привързаността са по-важни от страстта и секса. Има проблеми с даването на отговор „не“, когато няма вътрешен мир за обстоятелствата в разговор със събеседник. Той е роден съветник и лечител. Не е много амбициозен и целеустремен.

СИНЬО – Този цвят представлява гърлото както и щитовидната жлеза. Ако вашата аура е синя, вие сте интуитивен и обичате да помагате на хората. Успявате да останете спокойни в кризисни ситуации, другите разчитате на вас за подкрепа.

Кралско синьо означава, че сте силно развита духовна личност, със силна интуиция. Вие имате много щедър дух и винаги сте отворени за нови възможности.

Тъмно синя е аурата, която обгражда хората, със силно чувство за контрол над всичко и всички.

Светло синьото се свързва с искрени, ведри хора, отлични във всички сфери на комуникация.

ТЪМНО- ЗЕЛЕНА: Тъмно – зелената личност обича да изучава и да бъде интелектуално стимулиран през цялото време. Той мисли пъргаво и бързо с прецизна и точна памет. Амбициозен, компетитивен, целеустремен и очакващ най-доброто. Силна личност, постоянен и самоуверен.
Богатство, лукс и пари репрезентират социален статус и директност. Говори ясно и комуникира много бързо, точно и директно.
Консервативен във вярванията си и държанието си. Атрактивен и носи единствено скъпи дрехи. Има големи очаквания за партньора, приятелите и работата. Работохолик и перфекционист. Предпочита добре платена работа.

ЗЕЛЕНА : Те са много социални, комункативни и естествени. За тях природата и хората са много важни. Обичат животните, особенно кучета, коне и котки. Обичат да преподават (учат), комуникират или да дават съвети на другите хора.
Разговарят с часове на много различни теми. Нуждаят се от мир, хармония и баланс в живота си. Обичат да бъдат с близки приятели, роднини и семейството си.
Те са отворени към светът, комуникативни и имат бърза мисъл. За тях най-важни са връзките и приятелите. Интимност означава любов, обич и споделяне. Други могат да са добри учители, терапевти, съветници. Трябва да споделят и да изразяват вътрешните си чувства.

ЖЪЛТА: Те се нуждаят от забавления, игри, упражнения или да са около хора. Те са щастливи, слънчеви, радостни и лесно се радват на живота. Обикновено се нуждаят от движения, упражнения и танци. Тялото им е много чувствително и действа като биологична антена. Може да бъдат много спонтанни, преизпълени с творчески идеи.Обичат да пътуват, да почиват на плажа или да танцуват цяла нощ. Изглеждат по-млади от тяхната истинска възраст.Не искат да поемат отговорности и задължения.ЖЪЛТО: Този цвят аура има специфична физическа корелация с далака и е източник на енергията на човека, известна като „чи“.

Брилянтно жълтото е свързано с духовно вдъхновени хора или тези, които изпитват духовно пробуждане. Хората с жълта аура имат закачлив дух и умеят да повлияват на мислите на другите. Тъмно жълт с нюанси на кафявото е типичния цвят на аурата на „вечния студент“. Тези хора ще постигнат целите си и ще се оценени високо на всички тестове.

Лимонено жълто представлява страх от загуба. Може да е загуба на работа, да е свързано с развод, да води до промяна на начина на живот или влошено здравословно състояние, както и страх от загуба на контрол над съдбата си.

Бледо жълт ореол обкръжава хората, които наскоро са започнали духовно пътуване, или са открили скритите си психически способности. Притежават обновено чувство на вълнение и надежда за бъдещето.

ОРАНЖЕВА: Обича удоволствието от изграждането на физическата реалност. Наслаждава се на всичките удоволствия и приключения, които животът им предлага. Винаги има стратегия за следващия си ход. Оранжевата личност мисли и планира нещата много прецизно, детайлно и стъпка по стъпка. Пасивността и релакса не са приоритет при нея. Тя е силна, могъща, но понякога твърде подтикваща. Нуждае се да контролира живота си, кариерата и отношенията си със срещуположния пол. Не се интересува какво другите си мислят или чувстват.Свободата и независимостта от външни фактори са най-важните. Интересува се от проекти, бизнес, продажби и маркетинг. Говори основно за проекти и предизвикателства. Сексът е забавление и удоволствие за нея, и едно много приятно приключение.

Оранжевото е свързано с репродуктивните органи и човешките емоции.

Ярко оранжево показва, че човекът е добро здраве, жизненен е и пълноценно живее живота си. Голямото изобилие на този нюанс сочи, че тези хора се опитват да преодолеят пристрастяване или някаква зависимост.

Оранжево-червеният цвят се отнася за хора с голяма лична власт, които често вдъхват доверие.

Оранжево-жълтият е за хора с научен ум, които са склонни да бъдат перфекционисти. Те са способни на задълбочена работа и имат интерес към предизвикателни проекти.

ЧЕРВЕНА: Изразяват себе си чрез физическото тяло и сексуалността. Обичат силните усещания и стимулиращият начин на живот. Те са конкурентни, успешни и имат нужда да постигат добри резултати. Гледат да бъдат честни, откровени, прями и много директни. Те са силни, самоуверени, независими и практични. Могат да имат ексцентрично, индивидуално и уникално поведение. Те са импулсивни. стимулиращи и експлозивни в своите взаимодействия. Те са страстни, сексуалните взаимоотношения или въпроси са много важни. Сексът е изпълнен с желание, чувственост и вълнуващи преживявания. Нуждаят се от свобода и независимост в отношенията.

ЧЕРВЕНО:Това е един от най-силните цветове, както и аура. Тя може да бъде положителен или отрицателен елемент. Червеното се свързва с кръвта. Хората с червена аура са способно силно да привличат и отблъскват.

Ако имате тъмночервена аура най-вероятно сте центрирани и здраво стъпили на земята. От натурите, които са си самодостатъчни и могат да оцелеят във всяко обстоятелство.

Хората, с блестящо червена аура са много страстни, с високо либидо, пълни с енергия. Задимено червеното се свързва с негативната енергия и с дълбок гняв.

ТЪМНО-ЧЕРВЕНА: Дълбоко-червената личност е реалист и вярва само в това, което може да види или да докосне. Лоялен и подкрепящ семейството си, общността или обществото. Не говори много за вътрешните си мисли и чувства. Понякога е експлозивен и реагира физически. Обикновено има мощна физика. Да излиза с приятели навън е много по-приятно забавление, отколкото да си стои вкъщи. Обича да гледа спортове като: футбол, бокс и т.н. Той е сексуален и обича да изразява животинските си чувства. Често му се налага да се разправя с побоища и конфликти.Практичен, едновременно с това твърдоглав са двете неща, които най-добре го определят. Той на всяка цена трябва да постигне мигновен успех и определените от него резултати да бъдат налице. Издръжливост, сила и работа в екип са силни негови качества.

РОЗОВА: Хората с РОЗОВА  аура са любящи. Розово „носи“ артистичната натура, която оценява фините неща в живота. Ако скоро сте се влюбили, вие със сигурност носите значително количество розово в аурата си.

Тъмно розово се свързва с някаква измама, мошеничество и се среща често при незрелите хора.

Лилава : говори за постижения в духовната област, връзката с божественото, мистично проникване, космическо съзнание.

Кафява: категоричен знак за егоизъм.

Златна: личност на много високо ниво!

Сребърна: гъвкавост, постоянни промени, енергичност.

Сива: депресия, страх.

Черна: лоши мисли, злоба, болест, зла умисъл.

източник- канал 3 и  ауракамера

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *