Ангелите са сред нас и ни дават важни знаци

Ангелът бди над вас, а когато иска да ви предупреди за нещо важно вие ще усетите следното:

5 признака, по които може да се ориентирате доколко имате ангел-пазител, изпращащ ви сигнали от другата страна на реалността.

1-  Усещате прилив на необяснимо от къде идващи знания. Ако въпросите, над които се „блъскате“ в продължение на дни и месеци, изведнъж получат в ума ви кристално ясни отговори, то знайте, че това идва от намесата на вашия ангел-пазител. Така че не се учудвайте на внезапно проявяващите се у вас телепатични способности – това е свидетелство за грижата на ангела-пазител за вашите умствени ценности.

2 – Зачестяват необясними съвпадения между мислите ви в момента и реално случващи се при това събития. Ако, когато си мислите за нещо важно и получите потвърждение за неговата значимост под формата на песен или фраза, звучащи, например, от приближаващо се към вас превозно средство, то значи сте на прав път, очертан именно от вашия ангел-пазител! Затова, винаги обръщайте внимание на дори незначителните на пръв поглед събития около вас, за да бъде живота ви достатъчно комфортен – очаквайте при всички случаи одобрението или неодобрението на своя ангел-пазител

3 – Сетивните ви органи стават много чувствителни. Ако възприемате остро реалния свят с периферното си зрение като движещи се фигури, или при най-леко докосване, или чрез тихи мелодични звуци, или чрез упойващи аромати, то приемете това като знак, че сте под закрилата на ангел-пазител.

4 – Усещате страх и ви побиват студени тръпки. Ако предсказвате чисто интуитивно дадено, свързано по някакъв начин с вас събитие, и при това имате чувството, че кожата ви настръхва, то внимавайте – това е предупреждение от страна на вашия ангел-пазител, че събитието ще има неблагоприятен завършек.

5 – Имате ясно изразени комуникационни проблеми при използване на електронна- или електротехника. Това са: компютри, GSM-и, телевизори, радиа, прибори, уреди, запалването в превозни средства и други. Навсякъде при тях има пренос на електрични вълни, които са в същност връзката между реалния и отвъдния светове. Затова, ако, например, колата ви не „пали“, без всякаква причина, то възприемате това като сигнал от вашия ангел-пазител, да не пътувате в близко бъдеще.

Хората с психически отклонения не са в състояние да настроят нервната си система по начин да възприемат послания, които им се отпращат от другата страна на реалния свят, в който живеят. Разбира се, това се отнася и за невярващите, че висши сили могат да се намесват във вътрешния им мир, изпращайки им послания от техния ангел-пазител.

източник – гласувам за България

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *