ЗАГАДЪЧНАТА ЛУНА – ИМА МНОГО ИМЕНА!

ЗАГАДЪЧНАТА ЛУНА – ИМА МНОГО ИМЕНА!

Древните индианци давали име на всяко пълнолуние, свързвали името на Луната със специфичното за сезона Пълнолуние.

Ето имената по месеците от годината:

За м. Януари – ВЪЛЧА ЛУНА

Първото Пълнолуние за годината е свързано с Вълкът, който символизира физическа сила, устойчивост и смелост. Той е водач, но и опасен див звяр, непредсказуем хищник.

В сезона на студовете, тъмните и дълги нощи, човек е психически уязвим, слаб и има нужда от силата на безстрашния и горд вълк, мистично свързан с Луната, вие срещу нея сякаш споделя горските си тайни.

Мислено се свържете  със собствения си вътрешен вълк, почувствайте тотема на животното у себе си, пуснете страховете си и поемете от неговия кураж. Доверете се на инстинктите си, следвайте интуицията си.

Вълкът символизира свободолюбив дух, защита,гордост, лидерство, водачество, но не забравяйте за неговата дива природа, която е непредсказуема и не търпи контрол. Научете се на дисциплина, ще ви е необходима през този цикъл на Луната. Възможно е да се почувствате ядосани, гневни в самата нощ, или през целия период до следващото Пълнолуние, не изпускайте нещата извън контрол, не давайте воля на тъмната си страна.

На това Пълнолуние задължително трябва да приключим със старите неуредени сметки от миналата година, да започнем на чисто и да освободим място за новите неща.

Фигурка, снимка с изображение на вълк, ще донесе подкрепа и успех. Може да я носите с вас или да я поставите у дома, офиса, така ще чувствате осезаемо силата на вълка през целия месец, до следващото Пълнолуние. На следващото, заменете вълка с новия тотем на Луната.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *