Слънчево Затъмнение и Новолуние на 15.02 2018г

15.02.2018  – 23:05 часа, във Водолей

Слънчевото затъмнение влияе глобално, на всичко което е извън  нашия контрол. Въздействието се усеща около  1-2 седмици преди и след него. През това време остро се открояват ненужните и остарели модели, които искат корекции или прекратяване. След всяка криза следва пречистване и обновяване, така израстваме. Чуваме гласа на собствените си нужди, но по време на затъмнението, съзнанието е замъглено и не се предприемат действия, освен ако те се случат без наша намеса.

Препоръчва се енергията да се пести, защото е слаба, нали е засегнато Слънцето, а то е тялото, Аза ни в хороскопа, а Луната / психика, емоция / в Новолуние е най- крехка, не се прекалява със спорт, физическо натоварване, с воля трябва да се контролираме и балансираме емоционалното си състояние.

Може единствено да визуализираме нашите желания, за да се осъществят мечтите ни след като премине затъмнението, да подготвим почвата за ново по- градивно начало.

Слънчево затъмнение в последните градуси на Водолей, пряко  ще разтърси представителите на тази зодия, както и всички които имат аспекти със Слънцето, Луната и Северен и Южен възли.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *