КОРИДОРИ НА ЗАТЪМНЕНИЯТА ЗА 2018г.

 

Периода между две затъмнения се нарича – Коридор на Затъмненията.

Слънчевите затъмнения са само на Новолуние, а Лунните обратно, само на Пълнолуние. Всяко затъмнение се усеща седмица, две преди да се случи и след това.

Времето на тези коридори поставят, някои от нас пред сериозни проблеми и събития, които са тежки изпитания, кризисни, конфликтни, засягащи основен житейски проблем.

Пасивните, бавни и чувствителни  хора, стават много тревожни, потъват, възможни са прояви на депресивни състояния. Сприхавите и нервни личности, се подават лесно на гнева си и предизвикват чести конфликти.

Внимание : взето решение за прекратяване на отношение, напускане на работа, учебно заведение, промяна на дома, местоживеене, ще се окаже окончателно. Ако е взето импулсивно, прибързано, за съжаление раздялата ще е завинаги, връщане назад няма да има!

През този период не се започва нищо ново. Не се сключва брак, не се насочват големи тържества,не се открива магазин, офис, заведение, не се подписват или сключват договори, не се регистрира фирма, не се теглят кредити, не се купуват имоти, жилища, коли, не се правят никакви крупни инвестиции. Не се започва нова работа или сменя старата. При проблеми в семейството, сега нищо не се изяснява, кой крив, кой прав, разговорите ще завършат драматично.

Каквото и важно решение, ако се налага да направите, непременно го вземате след изтичане на този срок, като е преминал коридора.Решения взети под влияние на емоцията със сигурност няма да са от най-правилните.

Можем само да приключваме със стари задължения, сметки, кармични дългове. Идеално и освобождаващо ще ни се отрази да изхвърлим всички стари вещи, дрехи, може и окончателно да разрешим здравословен проблем.

Коридори на затъмненията –

31.01.2018г. – 15.02.2018г. –  стартира с пълно Лунно затъмнение на 31-ви Януари и продължава до частично Слънчевото на 15-ти Февруари .

13.07.2018г. – 27.07.2018г.   – стартира с частичното Слънчево затъмнение на 13-ти Юли и продължава до пълното Лунно на 27-ми Юли 2018.

На 11 08.2018г. има трето Слънчево затъмнение, но то е самостоятелно.

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *