Цвета на косата – говори много за теб!

 

Характера, емоцията, действията и поведението на една жена, се определят до голяма степен от цвета на косата ѝ. А освен това, цвета на косата се покровителства от съответна планета, която отговаря за него. Полезно е да знаете с какво разполагате или да си смените цвета, ако не ви достига нещо от вибрацията на настоящият цвят и желаете да усвоите силата на друг.

Светло русите със сребрист, златист или меден отенък са под управлението на Венера. Планетата на любовта им придава допълнително изкусителен и съблазняващ вид, привличащ мъжките погледи, изпитват интерес към блондинките, цвета на косите разпалва въображението им. Жените с руси коси са мили, малко наивни, но доброжелателни, лесно прощават. Някои са хладни и студени.

Тъмно русите коси с пясъчен отенък са под управлението на Меркурий. Това, което им дава техният покровител е бърз ум, гъвкавост,възможност за вземане на бързи и правилни решения в кризисни ситуации, хитрост, умело импровизират в сложни ситуации. Някои от тях могат да проявяват лукавост и лицемерие.

Червенокоските са под управлението на Марс. Планетата им дава страст и огън характер. Жизнени, позитивни,смелост, та чак леко безразсъдни. Бързо губят търпение и стават нервни и сприхави.

Кестенявите и черните коси са под управлението на Плутон. Това , което им дава техният покровител е проницателност, силна интуиция безстрашие и сила. Имат властен характер и налагат решенията си над другите, управляват със замах.
Някои, обаче се отдават на мрачни мисли или дават воля на избухливостта си.

Синьо-черната коса се управлява от Сатурн.Тази дисциплинираща планета ги дарява със силен характер, устойчивост, отговорност, последователност.Този цвят не е за всички, защото има тежка енергия. – Вилма Младенова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *