Лунно затъмнение на 31.01. 2018г.- Синя и кървава Луна в Лъв!

 

Лунното затъмнение е в 15:26 часа в Лъв.

Лунното затъмнение е силно напрегнат момент, който влияе на чувствата ни. Ставаме чувствителни към всички нерешени проблеми, които в този период могат да екзалтират чрез емоциите ни. В отзвук на собствените ни потиснати емоции, провокирани от дългото им отлагане, може да ни се стоварят на главата серия от външни събития, които сме привлекли чрез мислите си.

Лунното затъмнение е подходящ момент за окончателно приключване с наболял проблем, връзка, работа, ситуация, лоши навици, среда. Когато слагаме черта на определен негативен период от живота ни, се освобождаваме единствено от товара и можем да продължим с лекота пътя си, действаме, но  само ако сме категорични в решението си. Ако имаме и най-малкото колебание, нека оставим нещата да се разрешат, когато им дойде времето. Енергията на Лунното затъмнение е мощна и може да ни подтикне към импулсивни, прибързани действия.

За хората с крехко здраве и чувствителна психика е добре да си наложат спокойствие, да не се натоварват емоционално, докато премине затъмнението. Някои може да се държат дори неадекватно,  да  предприемат спонтанни действия, следствие на психически срив.

Не се пишат писма до Луната за подкрепа и сбъдване на желания, ако преминавате през тежък етап, може само чрез кратка молитва, послание  да се помолите, за край на черния период в живота ви.

Оста Лъв-Водолей, ще е акцента, осъзнаването, който подчертава собствената ни индивидуалност, за отстояване и потребност и полезното ни участието в общественото, груповото. Особено двете зодии от оста Лъв-Водолей, ще почувстват сгъстената психична вибрация и ще претърпят промяна с цел развитие и преминаване на по-високо стъпало.

В личната карта от хороскопа, ако планета, връх на дом  прави аспект в деня на затъмнението, то това ще създаде напрежение и очаквана промяна до следващото затъмнение. Картината изглежда като предопределеност, и не случайно се приема идеята, че затъмненията носят кармични събития, но без тях не се движим, отпускаме се и не учим уроците си, а те са  наистина необходими за израстването на душата ни.

Вилма Младенова

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *