МИСТИЧНАТА СИЛА НА КОСАТА

Когато една жена иска да промени нещо в живота си, дори без да се замисля директно прибягва до смяна на прическата си. Подстригва си косата с усещането, че сякаш сваля натрупаните проблеми, тежест пада от главата ѝ, агресивно сменя и цвета на косата. Става друг човек, преобразява се, влиза в друга роля. 

Косата е връзката с космоса, тя е енергийната ни антена, за приемане на космическа информация. В нея има статично електричество, което до известна степен определя силата ѝ. В косъмът е закодиран ДНК материал, който разкрива  същността, здравето и действията ни. Колкото по-дълга е косата на жената, толкова по-силна е тя. А при всяко разресване я зарежда с още и още чувствена женствена енергия, която я прави неустоима за противоположния пол. По езика на тялото ще разчетем, когато една жена си играе с косата, обикновено това означава , че флиртува. Деликатно предлага женската си същност, иска и мъжа да я забележи и отвърне. За да получаваме необходимата сила и правим естествен обмен е добре поне веднъж месечно да подрязваме крайчетата на косата, за да се отварят, прочистват тези енергийни канали.

Има значение както дължината, така и цвета, също подсказват за характера на жената, но най- важното е кога се прави подстригването според деня от седмицата. Иначе се запазва общото правило за подстригване на растяща Луна- косата ще расте по-бързо, а ако е на намаляваща, тогава ще расте по-бавно.

Подстригване според деня от седмицата:

Понеделник

В този ден се отрязват всички проблеми. Освобождава от мъка, натрупани отрицателни емоции, неприятни преживявания, отстранява тежките спомени, депресия.

Вторник

В този ден с подстригването се  предотвратяват надвиснали опасности над главата ви, придобива се защита от неприятностите от които не може да излезете. Слага се черта на заседналия начин на живот, прилив на енергия и получаване на помощ от която се нуждаете.

 

Сряда

В този ден след подстригване се случва желаното раздвижване, нови запознанства, оправяне на взаимоотношения, покана за интересни срещи и пътуване, обучение, получаване на важна новина.

Четвъртък

В този ден се привлича късмета, изобилието, благополучието. Укрепва авторитета, вярата, дава популярност и много положителни промени и разбирателство с околните.

 

Петък

В този ден се подстригват само жените, които не си харесват сегашната визия и търсят ефекта на подмладяване и разкрасяване. Всички останали е добре да се въздържат, ще променят красивата си външност и ще се загрозят.

 

Събота

В събота си разчистваме старите сметки, освобождаваме от кармични задължения, грешки, недоволството от себе си и другите. Може да се избавим от продължителната си самота, лош късмет, сериозни проблеми.

 

Неделя

В неделя не трябва да се подстригвате, ще си отрежете късмета и успеха! Ако от дълго време не ви върви, и имате чувството, че сте заклет карък, сега обърнете палачинката, смело се подстрижете.

Вилма Младенова

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *