Всяка зодия на св. Валентин – очаква :

 

В деня на влюбените, всяка зодия очаква своя подарък по различен начин. А ето как и с какво може да зарадвате половинката си на св. ВАЛЕНТИН!!!

ОВНИТЕ ще се зарадват на красиво поднесен подарък в яркочервена хартия или вързан с червена панделка, а леглото застлано с червени чаршафи ще нагорещи страстите. За жената е подходящ парфюм с горчив аромат, за мъжа техника, дребни многофункционален инструмент.

ТЕЛЦИТЕ ще се зарадват на бутилка отлежало вино, нещо сладко и много вкусно, с това започнете. Подаръкът задължително трябва да е нещо много скъпо, те ценят само сериозните подаръци! Жената ще хареса козметика, с аромат на свежи цветя и плодове, жасмин, а мъжа ще оцени сувенир или предмет, но и двата пола ще ахнат на пари в брой, разбира се добре поднесен в ароматен плик. Спалното бельо за вечерта нека да е в тюркоазено.

БЛИЗНАЦИТЕ ще се зарадват на куп дребни подаръчета, за тях е важна самата изненада, не толкова стойността. Куп различни подаръчета, събрани в една опаковка, ще предизвика голяма радост. Не пропускайте да прибавите книга, диск, флашка с голяма памет. Козметика или парфюм с аромат на миро, хвойна, успокояващи миризми ще балансира неспокойните им чувства. Прибавете жълти чаршафи за вечерта за романтичната нощ.

РАЦИТЕ ще се зарадват на всичко за дома, дребни фигурки, антики. Те са практични и консервативни, обичат полезните подаръци. Харесват леките аромати, с дъх на нежни цветя, лилия. Кремавите нюанси в спалнята ще отпусне скованото държание и ще активира любовните емоции.

ЛЪВОВЕТЕ ще се зарадват на вниманието, жеста и начина по който поднасяте подаръка, разбира се, че той трябва да е много скъп, а не голям! Всичко луксозно и красиво може да им поднесете, бижута, козметика, круиз. Оранжевото ще насити любовната атмосфера с още страст.

ДЕВИТЕ ще се зарадват на подарък, от който наистина имат нужда. Предпочитат ненатрапчиви аромати, семпли дрехи, вещи с практична стойност. Парфюм с дъх на рози, лавандула. За мъжете е подходяща полезна книга, техника. Спалнята, ако е застлана със снежно бели, искрящи от бяло чаршафи ще ги преобрази и разкрепости в любовната игра.

ВЕЗНИТЕ ще се зарадват на всичко нежно и красиво, те са романтични и деликатни. Едно цвете за дамата, дори е достатъчно, за мъжа нещо дребно, но изящно като фигурка ще внесе приятно усещане между влюбените. Леглото застлано в синьо ще подкани към интимност.

СКОРПИОНИТЕ ще се зарадват на екзотичен и мистичен подарък, който да носи тайнственост и загадка. Не понасят универсалните неща, очакват подаръка да има лично послание. Статуетка по фън шуй, минерали, камъни, сувенири с окултна препратка.Парфюм с аромат на мента, е подходящ , аромата му е чист, но и охлаждащ. А спалнята, ако е в пурпурните цветове ще освободи от всякакви задръжки, за да бъдат себе си.

СТРЕЛЦИТЕ ще се зарадват на всичко, те са разнообразни и отворени към света. Фотоапарат, картина с пейзаж на далечни места, пътища и морета, книги с приключения и философия, екскурзия. Сандаловото дърво е добър аромат за тях. Спалня с черни и червени цветове ще им пасне идеално на вкуса.

КОЗИРОЗИТЕ ще се зарадват на подарък със строга визия ,опакован стилно, да е скъп, престижен и най- добре да е лично гравиран за тях! Да е от известна марка, да е в малка серия или уникат. Не разчитайте на външна проява за подаръка, но знайте че сте успели да ги размажете от емоция със специалното си отношение! Кремаво с кафяво за чаршафите е комбинацията, която им пасва, за да се почувстват силни и неотразими.

ВОДОЛЕИТЕ  ще се зарадват на най-новото и модерно към днешната дата. Да е опакован  оригинално и нестандартно, най новия модел, кола, компютър, телефон или друга техника ще свърши чудесна работа. Парфюм с екзотичен аромат е подходящ за тях. Спалнята да е в светли, пъстри нюанси.

РИБИТЕ ще се зарадват първо на вашата компания и след това на подаръка. Нека да е нещо, което ще развихри въображението им, но трябва да е деликатно, романтично или в класически стил. Любовен роман, поезия, картина, музика, нежно бижу, козметика с нежни цветя и бриз на море са оригинални решения. Ако се потопите в спалня с лилави цветове ще преживеете, очарователни моменти.

Вилма Младенова

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *