Как светлите сили възнаграждават зодиите за добрите им дела?!

Вселената се отплаща на всяка зодия по следният начин:

На ОВЕНА се отплаща с любовни успехи, бърз напредък във финансовите дела, творчески подем. С лекота намират помощници за реализиране на идеите си, закупуват скъпи вещи и си правят луксозни подаръци.

На ТЕЛЕЦА се отплаща с добро здраве, обграждат се с хармонични хора около себе си и имат много време за почивка. При внезапно финансово затруднение, светкавично получават материална подкрепа от другите.

На БЛИЗНАЦИТЕ се отплаща с добри отношения с бизнес партньорите и колегите си, с които реализират прекрасните си и нестандартни идеи. Спонтанни срещи с талантливи, интересни, умни и богати хора, все контакти, които им носят щастие.

На РАЦИТЕ се отплаща с големи успехи в научно-изследователската дейност, получаване на секретна информация. Добър стандарт, подсигурен дом, който им се дава безвъзмездно. Достъп до тайните на окултизма, екстрасензорни способности.

На ЛЪВОВЕТЕ се отплаща с щедри покровители, които реализират мечтите им, среща ги с мъдри и добри хора, с духовни учители. С лекота се справят с всички конкурси, получават големи служби, блестящо се представят на изпити, влизат от раз във висшите учебни заведения.

На ДЕВИТЕ се отплащат с покровителство от ръководителите, шефовете, отговорниците, за да се чувстват добре в работната си среда. Колектива в който работят е сплотен и те винаги могат да разчитат на него. Напредък в кариерата, научната дейност, оптимизъм за бъдещето.

На ВЕЗНИТЕ се отплаща с късмет във всички обществени изяви, идеи за прекрасни проекти, които с лекота се случват. Имат много приятна атмосфера в която работят или се забавляват с големи, весели компании.

На СКОРПИОНИТЕ се отплаща с предани приятели, дълбока любовна емоция, абсолютна интуиция и  реализиране на най-съкровените мечти. Подсигурява спокойствие и силна защита от лоши хора.

На СТРЕЛЦИТЕ се отплаща с разнообразие, независимост, късмет. Бързо се издигат и отличават с идеи, нюх и заемат лидерското място в работна среда. Обществено признание, много контакти и слава.

На КОЗИРОЗИТЕ се отплаща с висок пост, стабилни доходи, охолен живот и висок стандарт. Общуване с високопоставени хора, с елита на обществото. Силна интуиция и страхотна стратегия във всеки един момент.

На ВОДОЛЕИТЕ се отплаща с прекрасни приятели. Освобождава ги от всякакви неприятни отговорности, обременяващи задължения, просто се радват на изобилие от свободно време и много пари.

На РИБИТЕ се отплаща с вълшебна любов, семейно щастие, чисти приятелства. Среда от духовни и чисти хора, които ги разбират, подкрепят, обичат и са винаги насреща в трудни моменти.

Вилма Младенова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *