Молитва към Архангел Гавраил

Обърнете се към Архангел Гавраил за помощ  с тази молитва и той ще се отзове на молбите ви.
Молитва
Архангел Гавриил, Ти, който носиш Божията Сила! Моля те ела, облей и изпълни тялото и душата ми със своята Светлина! Моля те, помогни ми да виждам силата на Любовта и Светлината, която Бог е вложил в мен, за да изпълня онова, което Бог иска от мен! Моля те, изтръгни от мен страховете и ниските желания, които ме отклоняват от Божия Път. Дръж ме винаги с отворени очи и уши, бъди до мен сега (опишете ситуацията, за която го молите за помощ, за обучение, творчество, страхови състояния и фобии….), за да чувам Божиите наставления и препоръки, за да се слави името Божие, защото това е най-голямото щастие за мен! Благодаря ти Архангел Гавриил, Божий вестоносецо! Амин.
Призовете го при затруднения свързани с :
за зачеване, раждане, осиновяване, отглеждане на деца, чувствителни деца
емоционален баланс, усъвършенстване и развитие, израстване в кариера, а също така той покровителства хората на изкуството, медиите и образованието, учителите, особено тези, които работят с малките ученици и деца.
Той с лекота премахва объркването в трудни ситуации. Дава посока, сила и мъдрост, за да се вземат правилните решения и голяма подкрепа в изпълнението на желаното.
По материали на Дорийн Върчу

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *