Кой е вашият ангел-хранител, според зодията ви

 

 

ОВЕН: Вашият ангел е – Баракиел. Той се грижи за силата и успеха на Овена. Дарява го със силен заряд от жизнена енергия и оптимизъм, за да се справи лесно с предизвикателствата. Привлича успех в различни състезателни игри, много приятели и превръща Овните в победители. Баракиел,също управлява светкавиците.

ТЕЛЕЦ: Вашият ангел е Асмодел. Той ще изпълни душата ви със светла надежда, въпреки честото ви песимистично настроение,ще кали волята, ще ви помогне ясно да видите истинския път и да разберете какво трябва да свършите тук и сега. Асмодел е ангелът на строгостта.

БЛИЗНАЦИ: Вашият ангел е Бахрам. Той ще ви помогне да преодолеете препятствията и да се справите с всякакви задължения. С негова помощ всички изпитания ще са по силите ви, въпреки вродената наивност. Бахрам  е ангел на победата.

РАК:  Вашият ангел е Дина. Тя настойчиво подтиква Раците към придобиване на нови знания. Дълбоката мъдростта ще дойде не тогава, когато престанете да задавате въпроси, а тогава, когато започнете да питате. Чувствителни сте и на моменти самотни,но надарени с потенциал за да достигнете висоти във всяка сфера от живота. Дина е ангелът на мъдростта.

ЛЪВ: Вашият ангел  Рафаел. Гордите и своенравни лъвове получават просперитета, славата, блясъка с неговата намеса. Обръщайте се към него за помощ, когато се стремите към духовно развитие и дълбоко разбиране на заобикалящия ви свят и желаете хармония. Рафаел е ангелът на Слънцето и честта.

ДЕВА: Вашият ангел е Кадмиел. Той е винаги готов да ви помогне да изберете верния път. Обръщайки се към него с молитва, внимателно се вслушвайте в това, което ви подсказва вашата интуиция. Именно чрез нея ангелът  направлява Девите. Кадмиел е ангелът на съдбата.

ВЕЗНИ:  Вашият ангелът е Барчиел. Той ви дава вътрешна сила и състрадание, които са ви нужни, за да се разбирате с всички. Изпитвате истинско удовлетворение, когато помагате на другите Ако желаете да промените живота на тези, които са ви скъпи, обърнете се към Барчиел. Барчиел е ангелът на грижовността.

СКОРПИОН: Вашият ангел е  Габриел – един от най-силните ангели. Габриел помага да се осъществят кардинални промени в живота и създава благоприятни условия за големи начинания. Определете главната си цел, молете се на Габриел и скоро ще видите как мечтите ви започват да се сбъдват. Габриел, е известен също с името Джибрил, покровител на магията, интуицията, виденията.

СТРЕЛЕЦ: Вашият ангел е Сариел. Той ще ви насочва и подпомага, ще ви възпира, когато се впускате да вършите неща, които биха ви донесли разочарование, ще ви предпази, от беди. Чрез силата на вътрешният ви глас, ще ви спре, но ако не го послушате гузната ви съвест няма да ви остави на мира. Сариел е ангела на края, на изкушенията.

КОЗИРОГ: Вашият ангел е Уриел. Той ви покровителства  във всичко стабилно, дарява с необичайни прозрения и емоционална устойчивост. Уриел е ангелът на спасението.

ВОДОЛЕЙ: Вашият ангел е Цаткиел.Той ви дарява с духовна любов, единение със заобикалящия ви свят, с природата, благославя просвещението и дълбокото проникване в същността на света. Цаткиел е ангелът на късмета.

РИБИ: Вашият ангела е Рациел. Той ви открива скритите неща и вселенски загадки. С негова помощ ще се чувствате по-уверени в силата на своето очарование, в сексуалната привлекателност, гарантира успеха в любовта и в делата ви. Рациел е ангелът на познанието.

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *