Архангел Гавраил – Покровителят на зачеването!!!

Архангел Гавраил,помага за всичко свързано с майчинството, зачеване, раждане, осиновяване и отглеждане на децата. Намиране, купуване на нов дом, най-добрият, за да може семейството да е щастливо и здраво. Грижи се за хармонията, за атмосфера на обич и топлина в дома. Намира сродната душа в любовта, свързва двамата влюбени и бди над тях.

А сега, тази година и планетата Юпитер, която е в знака на Скорпиона ще бъде в тясно, подкрепящо сътрудничество до 8.11.2018г. с Архангел Гавраил, той е управителят на тази зодия. Така, че само искрено  се помолете и ще имате „Вашето сбъднато чудо„, ДЪЛГООЧАКВАНОТО БЕБЕ, истинската любов, прекрасен съюз, уютен дом и още безброй сбъднати мечти!

Освен на Скорпиона, Архангел Габриел е Господарят на Луната! Под негово управление са нощите по време на новолуние и пълнолуние, писането на писмата до Луната и горещите молби, все той ги препраща или директно помага.

Призован чрез искрена молитва прави чудеса за нас. Подкрепя коренните промени, градивния скок в кариерата, себеопознаването, общуването.

Лекува психически травми, фобии, освобождава от дълбока мъка, тежки депресии, емоционална свръхчувствителност, деца с крехка психика.

Архангел Гаврил – е ангел -вестител, който е донесъл благата вест на Дева Мария за предстоящото зачеване на Исус Христос, също и на Елисавета за нейният син – Йоан Кръстител. В арабския свят е известен с името Джибрил, тъй като е продиктувал текста на свещената книга на исляма – Корана.

Покровител е на психотерапевти, художници,музиканти, поети, актьори,писатели, хора на изкуствата,съветници, комуникации, медии, слово, вестници, списания, Интернет, книги,радио, телевизия,учителите, и големия бизнес.

 

 

 

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *