Ангелска номерология от Дорийн Върчу

 

 Ангелска номерология от Дорийн Върчу

Ангелите желаят да ни помагат и правилно да ни насочват, за да привлекат вниманието ни и да общуват с нас, често ползват знаците на числата. Добре е  да се научим и обръщаме внимание на цифрите, когато се появяват уж случайно в ежедневието ни, всъщност те са  отговорът на  нашите въпроси и молитви.

 

Ангелите се надяват, че с повторението на едни и същи цифри, ще им обърнем внимание и посланието ще стигне до нас. През тези дни винаги, когато погледнем часовника, той показва все – 111 или 11:11,  222 или 22:22, номера на колата пред нас, статия от вестник, случайно чут разговор …

Значенията на повтарящите числа:

111 –  Тази последователност означава, че пред вас се разкриват широки възможности и мислите ви се материализират в рекордни срокове. 111 прилича на ярката светлина от светкавица. Това означава, че вселената е фотографирала мислите ви и ги материализира.

222 – Вашите идеи започват да растат в реалността. Продължавайте да ги поливате и торите и те скоро ще се покажат от почвата, така че ще можете да видите доказателства за своите възможности. С други думи, не пропускайте петте минути преди чудото. Вашето проявление ще стане скоро очевидно за вас, затова продължавайте да работите добре и да държите в главата си позитивните мисли.

333 – Възнесените Майстори са близо до вас и искат да ви покажат, че можете да разчитате на помощта, любовта и на приятелски отношения. Призовавайте Възнесените Майстори често, особено, когато виждате често поредица от цифри с тройки в тях.

444 – Ангелите ви обкръжават и ви уверяват в любовта си и са готови да ви помагат. Не се притеснявайте, ангелската помощ е близко.

555 – Затегнете колани, голямата промяна предстои. Тази промяна не бива да се разглежда като „позитивна” или „негативна”, защото промяната е част от жизнения поток. Възможно е тази промяна да е отговор на молитвите ви, затова запазете спокойствие.

666 – Мислите ви не са балансирани, фокусирани са прекалено на материалния свят. Тази последователност от цифри ви моли да поддържате мисловен баланс между Небето и Земята. Както е казано в знаменитата „Планинска проповед”, ангелите ви молят да се фокусирате върху духа и служенето, и да помните, че като резултат, материалните и емоционалните ви потребности ще бъдат удовлетворени автоматично.

777 – Ангелите ви ръкопляскат, поздравления! Продължавайте да работите все така добре и знайте, че желанията ви се осъществяват. Това е изключително позитивен знак, който означава, че можете да очаквате още по-големи чудеса.

888 – Завършва определен етап от живота ви и това е знак за подготовка. Тази последователност от цифри може да означава, че приключвате емоционална кариера или фаза на отношения. Означава също, че има светлина в края на тунела. Не се суетете в движението си напред и се наслаждавайте на плодовете от труда си.

999 – Завършване. Край на голяма фаза в личния или обществения живот. Също така е послание за Светлинните работници, които се занимават с лечението на Земята: „Започвайте работа, Майка Земя има нужда от вас”.

000 – Напомняне за единството ви с Бога, за да усетите присъствието на Божествената любов в себе си. Означава също, че някаква ситуация е направила пълен кръг.

по материали на  Дорийн Върчу

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *