Днес изгрява слънчевият Скорпион и индианската Змия

ЗМИЯ     24.10  – 22.11

Змията е студенокръвно влечуго с бързи реакции, остро зрение и хипнотизиращ поглед, с който вцепенява жертвата и светкавично забива разчленения си език, за да пусне парализиращата течност. Може да бъде отровна и смъртоносна.

Хората Змии с характера си и начина на живот несъзнателно, копират своя тотем. Както змиите, периодично сменят кожата си, захвърлят старата и се сдобиват с нова, така и те преживяват катарзис през определено време. Минават в разнообразни цикли на възходи и падения, застигат ги драматични събития и градивни промени. Имат многобройни рязко приключени взаимоотношения, затваряли са много врати и отваряли нови, но всеки път са преобразени и обновени. Змията е носителка на мъдрост, символ на езотерични школи, емблема на фармацевтичната индустрия, над  вратата на всяка аптека има две преплетени змии, пускащи отрова в чаша, смъртоносната отрова се превръща в животоспасяващ лек. Ако е правилно канализирана енергията на хората Змии, то те са невероятни водачи, в противен случай са опасни личности.

В любовта са всеотдайни или брутални.Способни на дълъг, сексуален маратон и искрена обич,но могат да остават сами за дълги периоди, без любим, без секс, отчуждени от света. Тайнствени, с наситени емоции от ледено студени чувства до огнени страсти, привличат, отблъскват, скандализират, объркват, провокират.

Змиите, са верни приятели. Ценят истината, спазват си обещанията, но държат за точността и откритостта на другите. Ядосват се, ако ги подведат, излъжат, ако изгубят вярата и доверието към някого, автоматично го зачеркват.

Строги, отговорни, всеотдайни родители са. Закрилят, стимулират,насърчават децата си. Усилията им в отглеждането и възпитанието на малките, се отплаща с успели деца и здрава връзка с тях.

Като деца са самоуверени, будни и имат голяма нужда от внимание. Ако са добре гледани, се открояват с интелект, а при липса на нормална комуникация с родителите се държат като малки тирани.

Здравето им е като огледало на емоциите, които ги вълнуват в момента. Ако са удовлетворени са здрави, но ако са нещастни, напрегнати, нямат поле за освобождаване на чувствата, се поразява половата им система. В моменти на самота, при тях се препоръчва сексуалната енергия да я трансформират в творческа.

Подходящите професии са всички, които им дават възможност да разкрият решителният им характер.Тези хора, са проницателни, интуитивни, притежават богато въображение, креативна фантазия, смели и дръзки. Добри хирурзи са, следователи, детективи, полицаи, военни, охранители. В правото заемат високи постове, като прокурори, съдии, отдават им се и творческите професии.

Камък – Аметист

Змиите, са хора на крайностите, импулсивни, нетърпеливи, обаятелни и опустошителни. Живота им е низ от върхове и падения, но са издръжливи и не се плашат от предизвикателствата на съдбата, напротив още по- целеустремени стават. Лошите черти са невъздържаното им поведение, враждебна критика, груба откровеност и остър език, с който плюят отрова. Понякога са мили, магнетични, любящи.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *