Днес изгрява слънчевият Лъв и индианската Сьомга

 

СЬОМГА       23.07. – 22.08.

Сьомгата е царствена риба. Може елегантно да плува срещу течението, без дори следа от вълнение на водата да оставя след себе си, а си скача във водите и предизвиква море от пяна.

Хората с тотем Сьомга са темпераментни, огнени, страстни, властни, енергични и дръзки. Притежават благородство, излъчват светлина, внушават власт. Пламенният им характер, може да предизвика импулсивни действия и да опожари емоциите им, затова техният воден тотем ги призовава към балансирана сила.

Те са любвеобилни и създават топли отношения с партньорите си. Горди и смели, нетърпеливо се впускат в любовта. Чувствителни и раними, нищо че изглеждат груби и безпардонни, лесно губят равновесие и дълбоко се разстройват. Зад твърдата осанка се крие нежно и деликатно сърчице, само видът им е на голям войн, а сърцевината мека и сладка. Обичат с цялото си сърце. Страстни и сексуални. Грижат се за добрия си външен вид и обстановката около тях е винаги красива.

Щедри приятели,но са прекалено доверчиви и търпят разочарования.

Обичат децата си, прекарват много часове в игри с тях. Стараят се да са добре възпитани, хубаво облечени, но има опасност да налагат прекалена дисциплина с авторитарният си подход.

Малките Сьомги са игриви и добри деца, обожават да бъдат гушкани, глезени и се разтапят от вниманието на родителите си. Не понасят да бъдат сравнявани с другите деца, държат да се открояват. Обичат похвалите.

Страдат от лошо кръвообращение, високо кръвно и сърце. Нетърпеливата им природа ги води до нервни кризи, а интензивния начин на живот и забързаното им темпо ги излага на наранявания, изкълчвания на глезени, чупене на крака, болки по гръбнака.

Подходящи са всички професии в които могат да се откроят, да са водещи и лидери. Шоубизнес, политика, изкуства, кино, театър.

Камък – Карнеол.

Хората от този тотем са почтени, смели, обикновено са все прави и се налагат над  другите, в стремежа си да са полезни и първи. Импулсивни,чувствителни, когато грешат умеят да си признават.  Следва…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *