Днес изгрява слънчевата Дева и индианската Мечка

МЕЧКА     23.08  –  22.09

Мечката е голямо и силно животно, умее добре да се грижи за себе си, настървено да се защитава и брани поколението си. Хората, родени под този тотем са последователни,надеждни,издръжливи . Предпочитат рутината, познатото,вместо новите неща. Скромни, работливи, практични,зрели. Въпреки, че са отговорни и грижовни към другите, срещат затруднения в общуването. Имат склонност да се затварят, капсуловат в себе си и остават неразбрани от околните.

В любовта са морални и верни, но дълго я търсят,бавно допускат партньора до тях.

Отзивчиви, лоялни приятели са. Те са проницателни и аналитични, което ги прави добри в преценката за хората, помагат само на отсятите познати, към останалите са неутрални, дори груби.

Съзнателни и грижовни родители са. Взискателни към малките, но го правят с любов и нежност. Децата им са възпитани, чисти, дисциплинирани.

Малките Мечета са гальовни, послушни, изпълнителни. Предпочитат да имат установен дневен ред, който да следват, така се чувстват сигурни и защитени. Ясният режим им е необходим, безредието ги обърква и изнервя.

Прекалено много внимание отдават на дреболиите от ежедневието, изнервят се и разстройват стомаха си. Докарват си гастрити, колити, язви, също пренатоварват с работа ръцете си.

В работна среда са добри изпълнители, но трудно общуват с колектива. Често се насочват към професии, които им позволяват да работят индивидуално. Сферата на услугите и занаятите са предпочитани от тях, не се вписват в ръководните позиции.

Камък –  Топаз

Хората Мечки, както техният тотем прекарва месеци в летаргия, така и те редуват периоди на активност с пасивност. Емоциите лъкатушат от песимизъм към разбуждане. Установените навици им подсигуряват спокойствие, иначе стават раздразнителни и нападателни. Прибързаните решения, не са по вкуса им, имат конструктивни идеи и нужното търпение, но не се пришпорват с бързи отговори и действия. Следва…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *