Днес изгряват слънчевите Везни и индианският Гарван

ГАРВАН     23.09 – 23.10

Гарванът е черна,голяма граблива птица, живее на групи и успешно се е климатизирала към капризите на времето. От много народи се приема като митична птица, свързва се с невидимият свят, като проводник между двата свята.

Хората Гарвани са социални, живеят добре само, ако са в групи, по двойки, сами не могат. Умеят добре да се изразяват и общуват, възторжено и пламенно се включват в общи каузи и организации. Изграждат хармонични взаимоотношения в екипа, творчески обединяват и сплотяват групата.С желание споделят, онова което знаят и са щастливи като помагат на другите. По природа, обаче са колебливи и непоследователни, често под вътрешното си напрежение на противоречиви чувства избухват пред най- дребния проблем, особено ако трябва да вземат самостоятелно решение.Силата им е в общността, слаби са като индивидуални играчи. Стават неприятни, гневни, като стихийно бедствие могат да завихрят от нищото скандал, лесно губят почва под краката си, заради собствената си плахост, нищо че изглеждат нападателни. Дълго се чудят при вземане на решение, нерешителност, колебание, съчетано със сприхавост, направо в такива моменти сами се пържат на бавен огън. Веднъж взели решението обаче, действат активно и целенасочено.

Пълни с романтика и нежност, ухажват, съблазняват и накрая прелъстяват избраната муза. Сексуални, влюбчиви, внимателни, мили любовници са, но рязко разграничават любовната увертюра от бизнес въпросите. Могат да се разтопят в любовната игра и акта на отдаването, но като приключи срещата се връщат към установения ред и сухите правила.

Обичат да общуват с много хора, с лекота създават приятелска среда, добри посредници и майстори на леките диалози, не се задълбочават в приятелските взаимоотношения, не задълбават в лоялните партньорства, не се задушават с един , двама приятели.

Като родители са добри, стараят се да разпределят времето поравно между техните нужди и децата.

Малките Гарванчета са предпазливи, нерешителни, стремят се да се харесат на всички, чувствителни са и лесно раними.Родителите трябва да са внимателни, търпеливи, постоянно да разговарят, успокояват и насочват. Капризни към облеклото и храната.

Слабото място на Гарваните са бъбреците и кръста.

Всички професии, в които има възможност за комуникация и екипна работа им пасват добре.

Камък – Лазурит

Хората Гарвани са приветливи, артистични, приказливи и винаги готови за нови приключения. Дори лекомислено да постъпват и грешат, не губят доверието в живота. Следва…

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *