Какъв е характера на жената според първата буква от името ѝ

А – Жените, чието име започва с буквата А, обикновено са много енергични. Те имат нужда от силни емоции и изненади, а монотонното ежедневие ги кара да бягат надалеч. Вие не сте романтична личност, но сте изключително практични. Винаги постигате целите си, но понякога сте твърде нетърпеливи. От друга страна сте изключително привлекателни, и искате едновременно агресия и нежност от живота. В любовта се нуждаете от половинка, която да ви подкрепя, да бъде смела, за да имате причина да останете с нея. Не сте конфликтна личност, но сте егоисти. По-често показвайте вашата любов и признателност.

Б– Жените, чието име започва с буквата Б, се влюбват много трудно,въпреки че сте романтични. Те са предпазливи и дълго изпитват мъжа преди да го допуснат до леглото си. Те търсят спокойствие и уравновесеност в една връзка, като скандалите са това, което най-много ги плаши. Обичате да правите мили жестове и изненади, тъй като за вас това е доказателството за истински чувства. Знаете как да комуникирате, търпеливи сте и постигате поставените цели. Умеете добре да контролирате емоциите и чувствата си. Обичате приключенията и пътуванията с любимия.

В –  Жените, чието име започва с буквата В, обичат силните мъже от типа мачовци.Това са страстни жени със силни инстинкти. Общителни, лесно се влюбвате и сте много чувствителни. Любимият човек не само трябва да ви обича, а да ви обожава. В живота получавате това, което искате, но само когато умеете да контролирате емоциите си.   Те се разочароват много лесно от мъжете, но за сметка на това не страдат дълго след края на една връзка, а бързо си намират утеха.

Г – Жените, чието име започва с  буквата Г, са склонни да се отдадат напълно в една връзка и очакват същото и от своята половинка. Искат пълно обвързване, бързо наказват либералното поведение, но в същото време не позволяват на мъжете да ограничават свободата им. Може да се каже, че сте грижовна личност, искрени сте и копнеете за романтика. В любовта често проявявате ревност към половинката си. Влюбите ли се, трудно се отказвате от обекта на своите желания. На моменти характерът ви е твърде сложен.

Д – Жените, чието име започва с буквата Д, са мили, раними и романтични. Те са много нежни създания, които преживяват тежко любовните разочарования. От един мъж те очакват отдаденост, любезност и грижовност. За вас комуникацията е от голямо значение. В любовта имате нужда от партньор, с когото да умеете да разговаряте. Не обичате инертността, ето защо действията и предизвикателствата са част от живота ви. Лоялни сте към любимите ви хора.

Е – Жените, чието име започва с буквата Е, са упорити и свободолюбиви. В една връзка търсите авантюризъм и ексцентричност. Но и сте чувствителна, щедра и романтична личност. В любовта знаете какво търсите и как да го намерите. По душа сте добър човек, но ако някой ви нарани, често търсите отмъщение. Смело посрещате предизвикателствата на живота.

Ж –Жените, чието име започва с буквата Ж, са сантиментални и лоялни, но изискват доверие и уважение от партньорите си. Те са много искрени и очакват същото от мъжа до себе си, като не са съгласни да прощават предателства и лъжи.  Търсите идеала във всичко – в работата, любовта. Любимият човек трябва да бъде на същото ниво като вас, за да се задържите с него във връзка. Чувствителни сте, а на моменти и придирчиви. Работата е приоритет в живота ви, поради тази причина ви е трудно да отдадете любов и внимание към близките ви.

З –Жените, чието име започва с буквата З, са амбициозни и винаги изпъкват. Тези жени са пълни със живот и обичат разнообразието, като един мъж трудно може да задържи вниманието им за дълго. Обичат подаръците и скъпите екскурзии.  В любовта се нуждаете от партньор, който да изпълва живота ви с непрестанно щастие. Когато се намирате във връзка сте изключително щедри към половинката си. Внимателни сте в поведението и взаимоотношенията с другите. Вярвате в мечтите си, следвате ги, но сте нетърпеливи.

И – Жените, чието име започва с буквата И,  имат постоянна нужда от мили, дребни жестове. Те обичат половинките им всекидневно да им доказват любовта си, което ги направят наистина щастливи.  Изключително любопитни и не спирате да изучавате света около вас. Любимият човек трябва да ви подкрепя не само на духовно ниво, но и финансово. Понякога ви е трудно да комуникирате с околните, може би затова голяма част от взаимоотношенията ви са краткотрайни.

Й – Жените, чието име започва с буквата Ѝ, са егоистки. Те са много глезени и постоянно изискват от партньорите си пълно обожание, така че да се чувстват центъра на Вселената.  Ако някой може лесно да постигне финансови успехи, то това са те. Като цяло сте мили към другите, романтични, вярвате в любовта. Лесно създавате нови познанства и имате нюх за печелене на пари.

К – Жените, чието име започва с буквата К, имат нужда от постоянни доказателства за любов, непрестанно се лутат между любовта и съмнението, че тя съществува. Затова тези жени имат нужда половинките им постоянно да им доказват любовта си. Може да се каже, че сте срамежливи, но и привлекателни. Винаги се грижите хората около вас да се чувстват добре. Имате остър ум и нюх за бизнес. Вие знаете търговски трикове, които ви помагат много в работата. Не харесвате двуличието и сте в състояние да чакате дълго, докато откриете своя партньор в любовта.

Л – Жените, чието име започва с буквата Л, са любвеобилни натури със склонност към зависимости. Те  имат крехка психика и имат нужда от мъж, който ще им бъде стабилна опора. Вие сте романтична личност, която е привлечена от магията на любовта. Вашият партньор в живота е най-важният човек за вас. За да спечели някой сърцето ви, трябва да притежава висок интелект. Харесвате приключенията и винаги поемате рискове.

М –Жените, чието име започва с буквата М, лесно се привързват, обичат импулсивните действия и са склонни да се влюбят още на първата среща. Непоправими романтици са. В любовта винаги търсят максимума, перфектния партньор и не се страхуват да критикуват, когато е необходимо. Трудно намират половинката си, защото имат високи изисквания. На моменти са големи егоисти и не се интересуват особено от мнението на другите.

Н –Жените, чието име започва с буквата Н, носят скрита уязвимост, изглеждат като костеливи орехи, но всъщност под черупката си крият крехки и раними души. Те търсят смели мъже, които да им помагат с трудностите в живота. Имате голямо въображение. В любовта търсите сродната си душа, с която да изградите силна и здрава връзка. Вярвате в свободата и винаги се стремите да я получите. Кипите от енергия и не спирате да търсите нови предизвикателства край себе си. Нов трудни моменти винаги успявате да намерите забавната страна на нещата.

О – Жените, чието име започва с буквата О, са мечтателки, за които само любимият човек е от значение. Те не обичат шумните заведения и големите компании, като предпочитат да се забавляват само с половинката си. Те са домошари, които търсят уюта в една връзка. Вие сте родени лидери и вашият богат опит и познания винаги вдъхновяват. От друга страна сте малко стеснителни и това понякога пречи на комуникацията с другите. В любовта може дълго време да се оставите на самотата, докато не откриете перфектната половинка. В работата не се задоволявате с малко, а винаги търсите ново поле за изява.

П – Жените, чието име започва с буквата П, имат нужда от мистериозност и опасност. Характерното  за тях е, че често се забъркват с женени мъже и „лоши“ момчета. Те се привличат от забраненото и когато усетят, че един мъж им е в кърпа вързан, бързо се отдръпват.  Показвате въпреки всичко авторитет. Държите много на добрите маниери и външния вид. Готови сте да минете през големи препятствия, за да постигнете в професионален план своите цели. Освен, че сте много амбициозни, вие сте и чувствителни и романтични натури.

Р – Жените, чието име започва с буквата Р, са добри и много отстъпчиви жени, склонни на големи компромиси, а търпението им няма граници. Те не се нуждаят от много, за да бъдат щастливи, но ги отблъскват мъжете, които прекаляват с добрината им. Имат силна движеща се енергия. Вярват в романтиката и истинската любов. От друга страна често се оставят на инертността. На моменти са големи егоисти.

С – Жените, чието име започва с буквата С, са красавици и естети. Обикновено тези жени копнеят за любов – както да дават, така и да получават. За да бъдат щастливи, им е нужно само взаимност на чувствата, бягат от студените мъже. Много ревниви са. В любовта обичате толкова силно, че понякога сте обсебващи. Когато сте ядосани има голям риск да проявите и агресия. Въпреки тези негативи, вие сте душата на компанията.

Т – Жените, чието име започва с буквата Т, са магнетични, обичат секса и флирта, но са много наивни. Те имат нужда от мъже, които постоянно да ги уверяват, че са красиви и умни. Може да се каже, че сте пълни с емоции. Вие сте мечтатели, креативни личности, които обичат да са под светлините на прожекторите. Знаете как да привлечете любовта към вас и лесно се възстановявате след края на любовната връзка. Упорити сте и рядко приемате съвети от други.

У – Жените, чието име започва с буквата У, са уравновесени и предпазливи. Обичат дългите и спокойни връзки. Ценят високо спокойствието и избягват агресивните и избухливи партньори. Може да им се гласува пълно доверие.

Ф –Жените, чието име започва с буквата Ф, са непостоянни. Често си сменят настроенията, могат да бъдат едновременно много избухливи и мили. Те търсят бурни връзки, които да съответстват на характера им. Нуждаете се от много свобода в живота. Родени сте с голям ентусиазъм към всичко. Имате изключителна харизма и където и да се появите, винаги бивате забелязани. В любовта често давате празни обещания. Понякога сте твърде нервни и объркани. Подсигурете си  повече релакс и време, в което добре да обмислите действията си.

Х – Жените, чието име започва с буквата Х, имат усет за правилно и грешно. Може да се каже, че са  материалистки и си търсят амбициозни и богати мъже, които да удовлетворяват нуждите им. Търсите партньор, който да ви обожава и да ви отделя цялото си внимание. За вас любовта и животът са едно предизвикателство, което ви дава усещането за максимална свобода. От друга страна сте изключително елегантни и обичате да получавате луксозни подаръци.

Ц – Жените, чието име започва с буквата Ц, са мъдри. Обградите ги с обожание без да ограничавате свободата им. Те търсят златната среда в една връзка, а крайните мъже не са подходящи половинки за тях.  Не приемате „Не!“ за отговор. Когато се намирате във връзка сте изключително внимателни и грижовни към половинката си. Щедри сте и сте експерти по изненадите.

Ч -Жените, чието име започва с буквата Ч, са честни и добри. Имат завишено чувството за дълг, вярност към принципите, грижовно отношение към околните. Създават прекрасни семейства.

Ш –  Жените, чието име започва с буквата Ш, е трудно да бъдат разбрани. Бавно се адаптират и вписват в непозната среда, за тях е изключително важно да бъдат обичани безусловно. Имат тънко чувство за хумор, аналитичен ум. Надарени са в областта на изящните изкуства, притежават добри артистични данни, имат вродено чувство за такт, никога не засягат самолюбието на другите. Обожават да пътешестват.

Щ – Жените, чието име започва с буквата Щ, не могат да живеят нито минута без вълнение. В любовта винаги търсите максимума. Обичате да се забавлявате, да пътувате и понякога сте твърде непостоянни в обещанията си. Домът за вас е там, където е сърцето ви. Смесица от вътрешно напрежение, безпокойство, недоволство, съмнения, и проява на щедрости покровителство.

Ъ – Жените, чието име започва с буквата Ъ, означава неизвестност. Тази жена не се поддава на никакви критерий и оценки, намира се зад предела на познаваемото, от нея може да се очаква всичко.

Ю – Жените, чието име започва с буквата Ю, лесно изпадат в паника от отговорностите на връзката.  Страхуват се от обвързване и имат нужда от точен мъж, които непрекъснато да им показва чувствата си.  А в същото време сте една независима и чувствителна личност. В любовта искате не само да водите, но и да упражнявате контрол над половинката си. Може би и затова често не успявате да създадете трайни взаимоотношения. От друга страна, държите много на романтиката. Що се отнася до кариерата, може да постигнете много, ако сте по- упорити.

Я – Жените, чието име започва с буквата Я, са истински пожар.  Смели и дръзки, имат нужда от партньор, който притежава голямо търпение и разбиране, понеже тези жени могат да бъдат болезнено откровени.
Бързо се влюбвате и лесно показвате чувствата си. Винаги сте готови да помогнете на близък или приятел в нужда. Нуждаете се от постоянно вдъхновение, за да постигате успехи във вашата сфера.

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *