Какъв е характера на мъжа според първата буква от името му

Какъв е характера на мъжа според първата буква от името му

А – Енергичен мъж, от него може да очаквате всичко, пълен е с идеи. Държи на свободата си. В него има много романтика и страст, обича да поднася изненади, които понякога ви се струват прекалени.  Грижовен, но може да бъде и много опасен, ако засегнете мъжкото му его.

Б – Този мъж е сдържан,обран в поведението си, прикрива чувствата си. Действа бавно,не е импулсивен. Много самостоятелен, често изглежда студен, но вътрешно му ври и кипи от емоции.  Ще се разкрие, само ако е сигурен в любовта ви. Реши ли да създаде сериозна връзка, ще бъде верен до край!

В -Той е мечтател, идеалист, вярва в любовта от приказките, копнее да бъде обичан. Сложна личност, която се нуждае от повече разбиране и подкрепа. В някои случаи е прекалено отнесен и разсеян, за да се справя със задълженията си. Ще се наложи да го приземявате от време на време.  Има нужда жената до него постоянно да му прави жестове и изненади.

Г – Този мъж не би се обвързал сериозно, ако преди това не си е осигурил материална независимост. За него работата и кариерата са на първо място, затова и късно мисли за брак. Креативен и решителен. В никакъв случай няма дълго да търпи женски капризи.

Д – Не очаквайте от него да ви се обяснява в любов и да ви поднася романтични изненади. Не умее да показва чувствата си.  Той е по-притеснителен и затворен, но това в никакъв случай не го прави неподходящ за сериозна връзка. В мъжка и семейна компания е веселяк, но пред жените е по-затворен. Не обича някой да се рови в най-съкровените му мисли.

Е – Чудесен любовник е, но бъдете внимателни с този мъж! Той знае как да омайва жените и да им сваля звезди, затова и често поддържа паралелни връзки. Трябва да поддържате тръпката във връзката, за да не му стане скучно. Трудно ще го обвържете, но ако го направите, означава, че сте точната жена.

Ж -Страхотен мъж, която жена го оплете в мрежите си, е ударила джакпота! Той е мъж във всяко едно отношение – умее да обича, да люби и да се грижи за семейството си. Знае как да се отнася с жените, истински кавалер с несравнимо чувство за хумор. Щастливка сте, ако го имате .

З – Обича материалното и непрекъснато се стреми към трупане на вещи. В любовта е педантичен и капризен. Често се сърди за дреболии и критикува. Самият той, обаче, не понася критиката. Често е недоволен от живота си. Критикува, мрънка, склонен е да изкарва жената до себе си виновна за собствените му неуспехи, но пък е много грижовен баща.

И – Мъж, вдъхващ респект и има защо. Динамичен, емоционален и умен мъж, който знае какво иска от живота и от жените. За съжаление, е много импулсивен , обича силно, обаче бързо охладнява и губи интерес към дамата до себе си, и си търси нова тръпка.

Й -Идеалният мъж за създаване на семейство-сериозен, стабилен, грижовен. Ако искате сериозна връзка, този мъж е вашият човек. Отдаден е на близките си хора и рядко поглежда встрани, изисква обаче уважение. И все пак, не го подценявайте, пазете го!

К – Очакват ви много емоции и бурна страст с този мъж, но и много скандали от ревност. Той има навика да приема жените като своя собственост и се страхува да не бъде изместен. Доста емоционален и първичен е. Пригответе се за бурна връзка, в която се редуват възходи и падения.

Л – Умен, забавен и поддържан мъж с несравнимо чувство за хумор. Той знае как да прави комплименти и да привлича вниманието към колоритната си особа. Обича жените и не намира за нужно да го крие.  Артистична натура, съчетана с висок интелект. Цени женската красота и харесва поддържаните жени. Добър любовник и знае как да направи жената щастлива.

М – Едно непораснало момче, което се плаши от отговорности. Не обича да му правят забележки и да го критикуват. Проявява изненадващи капризи, които доста натоварват любимите му хора. Забавен, сладък, но стане ли дума за достойнството му, не позволява подигравки. Може и да премълчи 1-2 пъти, но после ще избухне с пълна сила. С него нищо няма да ви липсва, но да си знаете, че не е лесен характер.

Н – Амбициозен, напорист, проницателен и отговорен мъж, който се стреми към положение и власт и иска да постигне нещо в живота си. Надежден, перспективен, в любовта е внимателен и мил. Обича да радва жената до себе си, но се отвращава от груби и властни жени. Ако искате да го спечелите, бъдете нежни и деликатни.

О – Потаен, сдържан и мнителен мъж, който не показва чувствата си. Затворен характер, не чакайте да ви засипва с комплименти и любовни рими.  Спре ли се на вас, обаче, означава, че е готов да ви остане верен до гроб.

П –  Дързък и обаятелен, той е истинско кълбо от емоции. Връзката ви ще бъде на приливи и отливи заради противоречивия му характер. Обича парите и често пренебрегва личните си връзки заради кариерата.Много голям сладур, който се прави на железен, но всъщност е душа човек. Много внимателен към половинката си, но си пада ревнивец и понякога развива чувство за собственост.

Р –  Доста самоуверен, често груб в изискванията си. В началото прави впечатление на грубиянин, но с времето показва и другата си страна, която е доста по-приятна. Опитайте се да не обръщате внимание на хапливите му забележки и всичко ще е наред. Понякога имате чувството, че не може да му се угоди. Но нещата не са толкова страшни, колкото изглеждат, само трябва да спечелите напълно доверието му и той ще се превърне в мъж мечта.

С – Хладен и резервиран в личните си връзки, а и доста капризен и претенциозен. На моменти ще имате чувството, че не отговаряте на високите му изисквания. Ще се наложи повече да си премълчавате, но пък усилията в крайна сметка си заслужават. Не е склонен към компромиси, затова е по-вероятно вие да сте отстъпчивата страна. Когато е в добро настроение, обаче става друг човек – мил, романтичен и много забавен.

Т – Раним и чувствителен мъж, идеален за всяка романтична жена. Не се заблуждавайте само от привидната му нерешителност. Той няма да ви позволи да го командвате, дори много да ви обича. Рано или късно ще ви изхвърли от живота си.

У – Великодушен , забавен и щедър, обожава да прави скъпи подаръци. Но пък не може да устоява на изкушенията и е склонен към изневери.Често се подхлъзва при вида на хубава жена и трудно успява да бъде моногамен.

Ф – Бохем във всяко едно отношение! Обожава купоните, нощния живот, има склонност да пилее пари за хазарт и не рядко задлъжнява. Обича да се забавлява в компанията на красиви жени, което не се променя дори с напредването на възрастта му. Не се навива лесно на сериозна връзка, а като го направи, бъдете подготвени за постоянните му излизания без вас.

Х – Умен, изискан и добре възпитан мъж, който обръща повече внимание на интелекта, отколкото на красотата. Може да го впечатлите, ако имате широки познания в различни области и умеете да водите интересен разговор.  Ерудиран мъж, който не си пада по вятърничеви женни. Цени женската красота, но за него са по-важни качества като интелект, чувство за хумор, отдаденост в любовта…

Ц- Роден лидер, сериозен и улегнал. Жената до него може да бъде спокойна за материалното благополучие на семейството, защото той знае как да печели пари. Един от най-подходящите мъже за връзка, стига, обаче, да не го засипвате с капризи. Внимателен към жената до себе си, подхожда с разбиране и ще я закриля, независимо какво му се случва.

Ч – Темпераментен и страстен мъж, подвластен на женската красота и секса. Трудно остава верен, особено ако жената до него не се интересува много от секс. Предпочита по-напористите и нахакани жени.  Той знае как да накара жените да го харесват. Не държи да се налага, но трябва да знаете, че е пристрастен към секса. Оставите ли го на сухо твърде дълго ще си потърси друга!

Ш – Прекалено ревнив и деспотичен, за да има хармонична връзка. Наказва сурово грешките на любимата жена и рядко признава своите. Безкомпромисен, понякога дори жесток.

Щ – Отдаден на работата си,устремен с големи амбиции, идеалният служител. Не е толкова идеален, обаче, в личен план, защото редовно пренебрегва семейството си. Във връзката си също се държи по-служебно, сякаш сте заедно заради взаимни интереси, а не заради чувства.

Ъ – Тежък характер. Не се влюбва лесно, пълен е с изисквания към половинката си. Но сметне ли, че сте подходяща за него, ще срещнете уважение, разбиране и подкрепа, която не сте си помисляли, че човек може да получи.

Ю – Чувството му за хумор е уникално, а постиженията в леглото – още по-уникални. Жените сами му се предлагат и той го приема за даденост. Има шанс да се обвърже сериозно, ако открие идеалната за него жена. Тогава ще забрави за другите жени, или поне за известно време…

Ю – Супер забавен, направо се влюбваш в усмивката му. Обикновено е абсолютния плейбой и много жени са минали през леглото му.  Жените сами му се предлагат и той го приема за даденост. Има шанс да се обвърже сериозно, ако открие идеалната за него жена. Тогава ще забрави за другите жени, или поне за известно време.. Обича да прави подаръци и изненади.

Я – Достойнството му е силно изразено, което често го поставя в трудни ситуации. Ако го нараните, трудно ще ви прости. За него всичко е въпрос на чест. Избягвайте обвиненията и скандалите, ако искате да го задържите. Предпочита спокойни жени, които умеят да създават уют. Изключително отговорен, на него може да разчитате на всичко.

 

 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *