Ключът на името

 

 

Таблица на буквите:

Пример :     Вилма – 3+9+3+4+1=20 / 2+0 = 2,  името на Вилма е под вибрацията на числото 2

Пример :    Кристина – 2+8+9+9+1+9+5+1=44 /  4+4 = 8, името на Кристина е под вибрацията на числото 8

Значение на вибрациите:

Име с вибрация 1  –   Горди, егоцентрични и артистични 

Те са амбициозни, самоуверени и пробивни. Имат в изобилие самочувствие, гордост и егоцентризъм, но са щедри към хората, които харесват. В отношенията си с околните могат да бъдат много доминиращи, импулсивни и да не обмислят добре постъпките и приказките си.

Често се раждат с голяма дарба, която ги отличава от останалите хора. Ако имат другите необходими качества – като упоритост, търпение и всеотдайност, правят успешна артистична кариера или стават изключително ценни специалисти в дадена област.

Държат останалите да се съобразяват с тях, стремеж към лидерска позиция. Тежко преживяват критиката. Сърдечни, щедри, любвеобилни с много приятели. Обичат да демонстрират своите възможности.
Гордост и импулсивност са отрицателните им черти. Прекомерното им честолюбие не понася критика и не им позволява да са в подчинена позиция нито в семейството, нито в работата.

Трябва да изберат професия, където може да са в центъра на събитията, да проучват неизследвани територии, да творят самостоятелно или да работят за себе си. Подходящи за реализация са сфери като спорт, бойни изкуства, армия, охрана и защита на хора и обекти, производство или съхранение на злато и изделия от него, шоубизнес, театър, реклама, разследваща журналистика, изследване и проучване на нови територии. Изявяват се добре в ситуации и професии изискващи интелект, изобретателност, преодоляване на препятствия, поемане на риск. Повечето обичат лукса и модата и някой стават дизайнери или бижутери.

Имена с вибрация 1: Ангел, Андрея, Бранимир,Валя, Венелин, Весела,Владислав, Георги, Дарин, Десислава, Денка, Деян, Ева, Здравка, Илиана, Йосиф, Камелия, Коста, Кристиян, Лиана, Любка, Маргарита, Марио, Мартин, Милка, Милена, Михаела, Олег, Поля, Руси, Славка, Станимир, Таня, Траяна, Христина, Христо Ценка, Юри

 

Име с вибрация 2 – Хармонични, интуитивни и чувствителни 

Те  са уравновесени, интуитивни и чувствителни. Показва уравновесен,въздържан,чувствителен човек, със стремеж към хармония. Умеят да се приспособяват към всякакви условия. Правят много компромиси за да запазят собственото си спокойствие и удобство.

Раждат се с умението да се интересуват от околните и да ги разбират. За да развият дарбите си, им трябва изключителна подкрепа от средата, в която растат. Силно привързани са към корените си и не се чувстват добре далеч от родното място.

Стремят се към успех, но не са демонстративно амбициозни. Често не им достига самочувствие и остават в сянката на другите, докато не дойде подходящият за тях момент за изява. Идеални за работа в екип, работят търпеливо и ненатрапчиво. Интуитивни, добри психолози проявяват състрадание и се вживяват в проблемите на другите. Отрицателни черти- склонни са да подценяват личните си качества, често липса на амбиции.

Сработват се добре с всякакъв тип хора и бързо се приспособяват към нова среда. Могат да бъдат вярна опора на по-силни личности. Умеят да общуват с хората и се изявяват добре в ситуации и професии свързани с психотерапия, грижи за деца, болни или възрастни.Представят се добре пред публика. Успешно се реализират в сферата на услугите.Трябва да изберат професия, в която се цени умението да се работи в екип и социалната ангажираност. Работа в благотворителни фондации и грижа за деца с проблеми, преводи на чужди езици и преподаването им, журналистика, ориентирана към социалните проблеми, медии – радио, телевизия, театър и кино, общинска администрация, услуги – хотелиерство, ресторантьорство.

Имена с вибрация 2: Блага, Божидар, Велизар, Виктор, Виолета, Гергана, Галя, Дора, Даниел, Дарина, Илиян, Илко, Игнат, Ирена, Йорданка, Краси, Костадин, Лидия, Любослав,  Максим, Мариана, Мартина, Нина, Нора, Павел, Росица,Сашка, Светлана, Светльо, Станимира,Стела, Цветелин, Явор

 

Име с вибрация 3 – Весели, свободолюбиви и късметлии

Те са подвижни, въодушевени, артистични, стремят се към изява, обичат да се отличават по един или друг начин от средата си. Може да изглеждат не много сериозни и малко безотговорни. Показва интелигентен, всестранно развит, артистичен човек. Философ, търсач на истината. Жизнерадостен, весел, оптимист. С афинитет към образование, наука и изкуство. Не се страхуват от опасностите. Привличат ги риска, движението и промените, опознаването на чужди страни и култури. Не обичат да носят голяма отговорност. Отрицателни черти –прекомерен оптимизъм и безразсъдство.

Често имат дарба, която не оценяват и разпиляват. Това, което най-много ценят в отношенията си с околните, е зачитането на правото им на лична свобода. Не се нагърбват с прекалено много отговорности, нито за работа нито за отношения, а предпочитат да бъдат наблюдатели и коментатори на това, което става около тях. Имат отлично чувство за хумор и очи за смешното в живота. Привличат ги риска, предизвикателствата, хазарта. Разчитат на късмета си, който рядко им изневерява.

Добре е да се насочат към професия, свързана с движение и промени, с усвояване на специфични знания и умения. Наклонност към журналистика и педагогика, драматургия и литературна критика, политика, право, медицина, химия, хранително-вкусова промишленост, атрактивни спортове, техника, транспорт, архитектура, строителство.

 Имена с вибрация 3: Асен, Бистра, Ваня, Валери, Влади, Васко, Григор, Даниела,Дарина, Диана, Екатерина, Елвира, Елена, Иванка, Илияна, Искрен, Лазар,Калина,  Магдалена, Мариета, Миряна, Мариян, Михаил, Надежда, Недялко, Пенка, Пенчо, Радой, Робин, Симеон, Сия, София, Тома,Тони, Татяна,Християн, Цветан, Цветелина, Юлияна.

 

Име с вибрация 4 -Упорити, разумни и работливи 

Те са разумни и методични, обичат да планират и добре да обмислят действията си. Показва трудолюбив, търпелив, организиран и упорит човек. Издръжлив, разумен, методичен. Избягват риска, консервативни, залагат на сигурното, не обичат демонстративните и прибързани действия.

Привързани към дом и семейство. Проявяват голяма настойчивост за реализация на набелязаните цели, независимо от усилията.Често се натоварват с непосилна работа и чуждо бреме.  Обикновено се ангажират с много работа и отговорности като по този начин се чувстват полезни и значими.

Изключително конкурентоспособни са. Притежават невероятна издръжливост при трудни за другите условия, способни са да понасят голямо и продължително физическо и психическо натоварване и да оцеляват. Но не издържат и рухват при резки промени в средата, в условията на живот и работа.

Подходяща е всяка професия, при която се цени търпението и упоритостта в изпълнение на рутинни действия. Изявяват се добре в ситуации и професии изискващи точност, подреденост и методичност – застраховане, охрана, съоражения за сигурност, производство или търговия със заключващи устройства,техника, фина механика за телекомуникации, часовници, компютри. Реализация като счетоводител, нормировчик, детски възпитател, преподавател, музикант, оператор, настройчик, лечител, политик.

Имена с вибрация 4: Александър, Ася, Венета,Вероника, Деница, Емил, Живка, Захари, Ива, Йоан, Кирил, Красен, Кръстю, Марияна, Милан, Милица, Мира, Митко, Николина, Орлин, Петко, Петранка, Петър, Райчо, Стефка, Цветана, Филип, Юлиян

 

Име с вибрация 5 -Свободолюббиви, пъргави и сладкодумни 

Те са със забележителни комуникативни способности, пъргави и непосредствени са в отношенията си с околните. Обожават промените. Имат младежко излъчване, което запазват и в зряла възраст. Обичат средата на млади хора. Лесно усвояват нови знания. Приляга им да говорят, да пишат, да смятат. Харесва им разнообразието в ежедневието, пътуванията наблизо и надалеч. Обичат да започват нещата, обаче понякога не смогват да ги завършват, тъй като не им достигат постоянство и търпение. Сменят жилища, работа,градове, ходят в други държави.За тях е важно разнообразието. Подвижни, непосредствени, дружелюбни, контактни с бърз и аналитичен ум.

Избират професии свързани със словото и комуникациите, преподаватели, журналисти, преводачи. Боравят добре с числата, умеят да си направят добре сметката, имат търговски нюх.Някой се насочват към транспорт,търговия или счетоводство. Може да бъде успешни радио или телевизионни говорители, водещи на шоупрограма, сценаристи, продуценти. Тъй като умеят да акумулира знания и да ги предават, стават много добри преподаватели.

Имена с вибрация 5: Александра, Биляна, Борислав, Веселин, Виктория, Галина, Дияна, Евтим, Енчо, Жана, Запрян, Ивайло, Ирина, Йоана, Красимир, Кремена, Лъчезар, Миглена, Мирон, Момчил, Надя, Найден, Наталия, Наско, Нели, Огнян, Ради, Роза,Розалина, Роси, Румяна, Сашо, Светла, Светослав, Теодор, Тихомир, Трифон, Цанка, Юлияна, Ясен

 

Име с вибрация 6  – Чаровни, грижовни и артистични

Те са артистични, сантиментални и романтични, чаровни и привлекателни. Показва грижовен и отговорен човек, обича семейният уют и децата. Привлекателни с добри обноски и повишено чувство за справедливост и дълг. Не обичат раздорите, кавгите,споровете. Предпочитат мира и хармонията.Не вземат прибързани и категорични решения, търсят компромисни варианти. Колебанието, отстъпчивостта и протакането са отрицателните им страни. Поддържат широка приятелска среда и дълготрайни приятелства. Избягват раздорите и безсмислените спорове. Влагат много енергия да изглаждат недоразуменията и обтегнатите отношения между близки и приятели. Обичат да раздават правосъдие.

Често се раждат с голяма дарба в изкуството, за която са готови да полагат старателни грижи и да я развият възможно най-добре, но при условие, че получават безрезервна помощ и съдействие от средата, в която растат и се развиват.

Добре е да се насочат към професия, където да проявят своята артистичност, музикалност и силно развитото си чувство за цвят и форма като театър, кино, мода, дизайн, фризьорство, козметика, фотография, живопис, архитектура, озеленяване, цветарство, градинарство и др. подобни. Също така стават отлични математици, преподаватели, адвокати, съдии, прокурори.

Имена с вибрация 6: Ани, Апостол,Богдана, Валентин, Владимир, Валерия,Веселина, Вяра, Глория, Евгени, Данаил, Димо, Елица, Златю, Здравко, Зорница, Илия, Ина, Илка, Ина,Красимира,  Катерина, Красимира, Лили, Лиляна,Магда, Марта, Магдалина, Младен,Орфей, Севда, Светозар, Стоян, Теодора, Тончо, Цветомир, Чавдар


Име с вибрация 7  -Индивидуалисти,сензитивни и прозорливи

Те са много сензитивни и улавят фини вибрации, които другите хора не усещат. Притежават таланти, натрупани знания и умения от предишни превъплъщения и по-лесно от останалите хора си спомнят за това.

Целенасочен, индивидуалист, с вкус към проучване и изследвания, конструиране човек. Предпочита тишината и спокойствието пред светската суета. Много директни в отношенията си, не се съобразяват с колективното мнение и си навличат неприятели.Повечето са индивидуалисти и самотници, които останалите често не разбират. Твърде прозорливи са и не са склонни да приемат човешките слабости, невежеството и посредствеността. Харесва им да манипулират тези, които се поддават, или пък се оставят да бъдат манипулирани от по-силни личности.

Професия, където талантът и тясната специализация са от първостепенно значение, е подходящата за тях – артисти, певци, балетмайстори, композитори, режисьори, поети, писатели, художници, архитекти, водещи на радио и телевизионни предавания, илюзионисти, икономически експерти и политолози, компютърни специалисти, следователи, лекари, лечители, психолози, психиатри, социални работници, уредници на социални домове за деца и възрастни.

 

Имена с вибрация 7: Алена, Ангелина, Ахинора, Белослава, Бисер, Богомил, Борис, Боряна, Боян, Валентина, Васил, Габриела, Гена, Дони, Емилия, Златка, Зорка, Катя,Киро, Крум, Кубрат, Любомир, Мария, Мирослав, Недялка, Ники, Пеньо, Райна, Росен, Румен, Сергей, Слави, Стефан, Симона, Теменужка, Теодосий, Цвета

 

Име с вибрация 8  – авторитет, воля и издръжливост

Те са силни и волеви личности. Показва трезво мислещ, устойчив човек,прецизен в работата си. Енергични и издържливи разчитат преди всичко на себе си, притежават здрав разум. Адаптивни, справят се със всякакви условия и обстоятелства.Уважават авторитета, властта и материалния успех. Гордостта, засиленото чувство за собственост и крайните емоционални състояния(обич или омраза,ревност) са отрицателните им черти.

Те са бойци, преследващи целта си докрай. Не се страхуват да прилагат сила, там където считат за необходимо. Умеят да се грижат добре за себе си, да се нагаждат при промяна на обстоятелствата и да се възползват от тях. Обичат да доминират в отношенията си с околните. Имат дарба да организират и управляват, уважават закона, авторитета и йерархията.

Реализират се успешно в професии изискващи управление и организация. Добре е да се насочат към области като политика и едър бизнес,финанси, висша администрация, съд и прокуратура, енергетика. Други се изявяват, като съдии, търговци, предприемачи, ядрени физици, военни. Постигат също успех в професии, свързани със земята – земеделие, проучване и използуване на полезните изкопаеми.

Имена с вибрация 8: Андрей, Благовест, Бойко, Бояна, Венцислав, Веско, Диляна,Добрин, Доротея, Желязко, Зоя, Ивелин, Йордан, Константин, Кристина, Люба, Любомира, Людмил, Мая, Мила, Мими, Мирослава, Невена, Никола, Петя, Пламен, Радка, Радостин, Рияна,Свилен, Спас, Стамен, Тодор,Цеца, Юлия

 

Име с вибрация 9 – Импулсивни, целеустремени и ярки

Те са жизнени и импулсивни. Често са сприхави и избухливи. Обикновено имат амбиция и постигат целите си. Показва импулсивен, емоционален човек, с ярка индивидуалност и нестандартно мислене. Притежават чар и артистичност,търсят внимание и обич от околните. Имат амбиция и воля за реализация, трудностите ги мотивират. Силно се влияят от средата, в която растат и се развиват – семейство, приятели, колеги.  Гневът, импулсивността и силното влияние от средата в която са попаднали са отрицателните им черти.

Могат да бъдат много всеотдайни или пък абсолютни егоисти. Изпитват особено влечение към придобиване на знания за глобалните закони, движещи Вселената и човека. Притежават щедрост на духа, алтруизъм и готовност да се жертват в името на значима кауза.

Наклонност към инженерни специалности, хирургия, спорт, военно дело, органите на сигурността и отбраната на страната, организиране и ръководене на големи групи от хора, мотивирайки ги за определена кауза. Други се изявяват в сферата на изкуството.

Имена с вибрация 9: Албена,Алеко,  Анелия, Анастас, Атанас, Анелия, Антоанета, Антон, Владо, Генка, Дамян, Димитър, Драгомир, Евгения, Ели, Жени, Живко, Жоро, Иван, Ивелина, Иво, Камен, Лилия, Лора, Любен, Людмила, Мария, Марин, Милен, Николай, Пламена, Радослав, Рангел, Ренета,Светлозар, Силвия, Стоянка, Тинка,Фани, Яна

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *