Аурата на вашето име е с цвят…

 

Каква е аурата на името ви- веднага можете да разберете. Лесно е, само съберете числата на всичките букви от малкото ви име и сбора го редуцирайте до едноцифрено число, а то отговаря на съответният цвят.

пример – Вилма : 4+9+3+4+1=21   21 / 2+1 / =3  Числото 3, отговаря на жълтата вибрация.

пример – Кристина : 2+9+9+1+2+9+5+1= 38   38 / 3+8 / =11  11 / 1+1 / = 2 Числото 2, отговаря на оранжевата вибрация.

Ето и таблицата:

 

1 – Червен: Вие сте човек, който смело поема рискове и постига целите си на всяка цена. Изключително динамични и амбициозни, вие не се спирате пред нищо. Обичате да доминирате над другите и рядко зачитате чуждото мнение. Вашата цел е да се научите да бъдете по-толерантни и дипломатични. Само така ще постигнете пълно щастие. Притежавате огромно сърце и безспорно сте  и най-верните приятели всеки, който ви познава знае това.

2 – Оранжев: Винаги търсите златната среда, дори там, където очевидно не може да я намерите. Чудесно балансирате в отношенията си с околните и често потушавате конфликти с дипломация и мъдър подход.Невероятно равновесие между ум и тяло, притежавате изключителен чар и същевременно сте ужасно умни и находчиви. Винаги привличате вниманието върху себе си. Изобщо, вие сте  от онези типажи, които като видиш казваш „Ауу“!  Приятелите ви са истински щастливци, защото могат да разчитат на вас във всяко едно отношение.

3 – Жълт: Като истински слънца, топлите и радвате околните с чувството си за хумор и чаровна усмивка. Обичате да сте център на вниманието и да привличате погледите, което не е никакъв проблем. Весели и много жизнерадостни хора сте. Способни да заредите всеки с позитивна емоция. В същото време сте много самоуверени и интуитивни. Рядко се проваляте в начинанията си.Заразявате другите с позитивното си отношение към живота. Точно така приемате и всеки проблем, което ви пести много нерви. Вашата цел е да се концентрирате върху важните неща и завършвате всяко започнато нещо докрай.

4 – Зелен: Вие сте изключително земни, спокойни, уравновесени и трезвомислещи. Последователни в работата си, с ясни цели и стратегия как да ги осъществите. Рядко губите, но затова пък го преживявате тежко. Само не се страхувайте от промяната и риска. Вашата цел е да преборите страховете си и да рискувате умно. Съвършен баланс между духовно и физическо. Умеете да бъдете и прагматични и позитивни. Вие сте  много последователни в действията си безспорно  родени за лидери.

5 – Син: Спокойни, ведри, търпеливи и оптимистично настроени, с остър ум и ясни цели. Умеете да успокоявате другите и да им вдъхвате кураж и надежда. Верни приятели и отдадени на семейството, вие често пренебрегвате собствените си нужди. Вашата цел е да отделяте повече време за самите себе си и да търсите собственото си щастие. Неповторими оптимисти! Вие сте от онези личности, които незнайно откъде винаги намират сили в себе си, за да преодолеят трудностите и да продължат напред без травми и лоши спомени.

6 – Индиго: Силен дух, непокорен и борбен, с изключителна жажда за живот. Любопитството ви кара да се развивате непрекъснато и да вървите напред. Рядко приемате простите решения, защото за вас няма лесна победа. Успехите ви правят щастливи, а провалите – още по-борбени. Вашата цел е да откриете истински важните неща в живота и да не се разпилявате едновременно в много начинания. Притежавате невероятно желание и воля за живот. Понякога се отчайвате, но успеете ли да намерите смисъл, сте  готови на всичко, за да направите и невъзможното.

7 – Лилав: Вие сте впечатляващо мъдри и интуитивни. Щедри сте към околните, но самите вие не приемате чуждата щедрост. Понякога ви възприемат като замислени и затворени. Истината е, че обичате да наблюдавате и анализирате околните, и да си вадите заключения. Вашата цел е да гледате повече към настоящето, тъй като често живеете в миналото. Него не можете да промените, но настоящето – със сигурност! Отличавате се с една необичайна улегналост и мъдрост. Здраво стъпили на земята и знаете отлично кое каква цена си заслужава. Не си падате по рисковете и необмислените постъпки, затова и някои ви смятат за скучни. Истината обаче е, че сте са страшно логични и обичате да трупате успехи, докато другите още си играят на проба-грешка.

8 – Розов: Не се заблуждавайте по цвета, че това са романтици, летящи в облаците. Напротив! Личностите, носещи имена с розова аура, притежават много силна воля и дух. Проблемът им е, че понякога са склонни да бъдат егоисти, но като цяло са добродушни и състрадателни.Любовта е водеща в живота ви и затова не спирате да я търсите през целия си живот. Имате голяма сила, която трябва да насочите в правилната посока. В повечето случаи постигате целите си, дори когато ви изглеждат нереално високи. Ако получите шанс, можете да бъдете добри лидери. Не се стремите, обаче, към власт на всяка цена. Вашата цел е да бъдете по-търпеливи и постоянни в личните си връзки.

9 – Златист: От вас строи любов, радост и разбиране. Склонни сте да се опитвате да решавате проблемите на всички около вас, дори това да означава да загърбите своите. Водещите ви качества са мъдрост, дипломатичност и съчувствие. Никога не отказвате помощ на приятел и правите всичко възможно, за да сте полезни. Разбирате проблемите на близките си, раздавате се за тях и рядко искате нещо за себе си. Имате силен дух, който ви пази от лошотията на хората. Вашата цел е да обърнете повече внимание на личните си дела, кариера и здраве. 

 

 

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *