Избери роза и разбери каква жена си

 

Погледнете розите и си изберете една, а сега вижте значението ѝ.

1- Червената роза означава, че зад амплоато ти на силна и независима жена се крие  дълбока чувствителност, нежна и ранима душа. Жена, която търси мъж, който да ѝ позволи от време на време да бъде слаба, защото се е уморила от еманципацията, която светът днес  налага.

2- Зелената роза показва, че си жена, която умее да вдъхва сила и вяра на околните, всички търсят, когато са изправени пред някакъв проблем.  Жена, която кара другите да се усмихват и в най-сивия ден. Но и , която има нужда от време на време някой да я окуражи и се погрижи за нея.

3- Розовата роза говори за нежност, съпричастност, загриженост, способност да съпреживяваш тревогите и радостите на хората около теб. Но също, че често пренебрегваш себе си, забравяш истинската си стойност,  склонна си  да се подценяваш и съмняваш в себе си. Изборът на тази роза показва, че е крайно време да се погледнеш в огледалото и да си спомниш коя си и колко си прекрасна!

4- Шарената роза показва, че си жена, със силно влияние и харизма, която винаги е център на компанията, всички харесват и следват. Но под повърхността се крие дама, която разбира останалите, но често се чувства неразбрана, заобиколена от последователи и „фенове“,  но изолирана зад стените, които е издигнала около сърцето си – сърце, което много е обичало, но и много е страдало.

5- Жълтата роза е знак, че обичаш да планираш всичко в аванс, да си представяш бъдещето и да градиш планове за него. Но истината е, че зад всичко това се крие неумение да останеш тук, да изживееш настоящия момент. Защо?! Просто, защото си идеалист и перфекционист. И забравяш, че нищо в живота не е идеално и планирайки, се опитваш да създадеш перфектното бъдеще. А единственото, което трябва да направиш, е да се потопиш в настоящето и да се радваш на мига.

6- Синята роза oзначава, че си жена, която обича предизвикателствата, не се плаши от отговорностите, притежава визия и в същото време – невероятен потенциал да превръща идеите си в реалност. Но синята роза означава и че си жена, която е свикнала да се справя с всичко сама и не обича да търси помощ. А трябва, защото всъщност за това сме хора – да протягаме ръка и за да поемаме протегнатата. И в това няма нищо лошо, именно това ни прави силни и истински.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *