Поверия за любов и успешен брак

 

 

Най-подходящите лунни дни за сватба,годеж, обяснение в любов са 5, 6, 10, 12, 14, 16, 17, 21, 28. Също в началото на месеца, на годината.

Най-неподходящите са сатанинските лунни дни – 9, 15, 29, още 1, 4, 11, 19, 23, 26. Също в края на месеца, на годината.

Не се правят тържества в събота, това е денят в който отдаваме почит на мъртвите. Могат да се женят на този ден единствено вдовица за вдовец.

Не се сключва брак на Лунно или Слънчево затъмнение!

Бялата рокля символизира чистота и пази от нечисти енергийни атаки, а воала крие от завист, уроки.

На път към църквата, залата, младоженците не бива да поглеждат назад. Връщат се към минали любовни спомени, които ще попречат на новият им съвместен живот. През цялото време трябва да се държат за ръце, да са заедно и сплотени, не бива да допускат някой да мине между тях, защото ще им се намесва в живота. На излизане не трябва две булки да се засекат на изхода, защото едната ще открадне щастието на другата.

Ако годежният пръстен пасва на пръста, е знак за правилният избор, но ако е голям или малък, помислете още веднъж, може би сега не е момента или това човека?!

Изгубена халка предупреждава за сътресение в брака, ако пръстенът се счупи, ще се разделите, а ако се обезформи, има опасност от изневяра.

Ако счупите пълна с вино чаша, ще намерите трайна любов.

Ако счупите стъклена чаша, от прозрачно или бяло стъкло е добра поличба, червеното предсказва тревоги, зеленото означава разбити надежди.

Ако се разсипете цяла кутия кибритени клечки, може да очаквате скорошен брак, ако има останали в кутията клечки показват броя на месеците или годините до брака ви.

Ако се подхлъзнете върху вода, очаквайте любов и сълзи,но ако се подхлъзнете върху кора от плод, може да очаквате флирт.

Ако случайно ударите ръката си в дърво, ще бъдете обичани,а ако си ударите ръката в желязо, не вярвайте на любимия си.

Ако се счупи игла докато шиете,означава, че мъж мисли за вас или скоро ще срещнете желаният мъж.

Не сядайте на на ъгъла на масата, няма да се омъжиш, ожениш, или от две страни ще бъдеш искан/а/, ама „между два стола на земята„.

 

Не се сбогувайте през прага на вратата,ще се скарате, ръкуването пък е на раздяла.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *