Пълнолуние в Лъв

 

Луната е щедра. Добре е да оползотворим максимално  енергията. Каквото и да предприемем, ще ни забележат и високо оценят. Бързо ще постигнем набелязаните цели, късметът е с нас. Шумни, радостни и щастливи сме, заобиколени от много хора. Интензивни забавления,  наситени с удоволствия, страстни емоции, пищни  тържества.

Любовна среща, влюбване, обяснение, флирт.  Отношенията прерастват в интимни, консумация на  връзката с партньора. В домът на любовниците, сексът е горещ. Предложение за брак, решение за дете. Идеален  момент за забременяване. Дете, родено сега, носи вродена  царска осанка и красота.

Голяма печалба от хазартни игри.  Получаваме или подаряваме скъп подарък, вечеря в елитен  ресторант, добра компания. Идеално е за детски партита,  ще зарадваме малчуганите с посещение на куклен театър,  цирк, увеселителен център.

Отделяме внимание на външния си вид, полагаме специални грижи да сме  ослепителни, секси, предизвикателни и желани. Самочувствието е високо и оправдано. Прическата прави  добро впечатление, цветът на косата е подсилен, гримът е  старателно положен, ставаме още по-стилни.

Превъзбудени и нетърпеливи сме, склонни към големи грешки. Непланирана изневяра, спонтанно запознаване с  човек, ще внесат усложнения. Среща с бивш любим и подновяване на отношенията или проблемен сблъсък с него.Демонстрация на ревност, сцена на грубост,  драматична реакция, ако прекалим, ще се изложим.

От книгата книгата „ Чашата на познанието 2 „ – Вилма Младенова

     

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *