Пълнолуние в Близнаци

 

Луната активно влияе на комуникацията. Ако запазим  апетитна новина и я обявим сега, би се превърнала в  сензацията на деня. Разказан виц предизвиква желания  смях, повишено любопитство към клюкарските колонки и изнесените факти.

Рекламата е силна. Нови трикове и безобидни похвати в търговията носят бърза печалба. Интернет мрежата е претоварена и е възможно прекъсване, срив в мрежата за  комуникациите. Трафикът е натоварен и транспортът е  нередовен.

Спохождат ни лесни решения, хитри идеи. Желание да поклюкарстваме, да обсъдим съседи и познати, да пуснем слух или научим за пикантна клюка, активни сме в говоренето при срещи,  телефонни разговори.

Разрешаване по мирен начин или грубо прекратяване на въпроси, касаещи братя и сестри.  Затопляне на взаимоотношения, помиряване или обида и отчуждаване.

Силен ден за вземане на изпит, шофьорска книжка, квалификация. Ясна и будна е мисълта, настроението е  оптимистично, представянето ни е на ниво. При  събеседване и кандидатстване за работа, одобрението е  сигурно.

Добър  ден за купуване на превозно средство или продаване.Ако при колата от известно време е имало индикация за проблем, най-вероятно ще откаже да работи и спешният  ремонт е неизбежен. Пътуванията са успешни, но високите скорости са забранени, риск от катастрофа.

От книгата „Чашата на познанието 2 „ – Вилма Младенова

  

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *