Номерът на вашия апартамент, къща, офис

 

Номерът на вашия апартамент, къща офис, улица подсказва как ще се чувствате

 Редуцирайте числата / съберете ги / до едноцифрено

пример: ап.№ 20 / 2+0 = 2 /, вибрация 2 ; ап.№ 17 / 1+7=8 /, вибрация 8

1 – Семейният живот е динамичен, а обществения активен.В жилището ще има завишена енергия и битка за лидерство. Възможност за бърз напредък, висок пост, постигане на целите. Ако единодушно се приеме лидера, всичко ще се развива успешно. Но ако някой се чувства задушен и обезличен от тартора на къщата, то тя ще се превърне в арена на конфликти, и накрая най-вероятно ще се стигне до раздяла, развод. Може недоволният да се примери, но ще бъде обречен на самота. Децата в този дом са палави, здрави, жизнени,самостоятелни.    Опасност от пожари, чести повреди с инсталацията, електрическите уреди.  

2 – Всички важни събития, периодично се преповтарят. С лекота се случват промените, контактите са хармонични и ежедневни. Добрият тон допринася за лесното общуване, а направените компромиси се отплащат с благоприятна енергетика на дома. Тук всеки с всеки се съобразява и семейството се радва на благополучие. Но ако се действа праволинейно,рязко и грубо, ще царува заядливост, капризи, и много сълзи ще се леят. Препоръчва се в този дом да се живее със сключен брак,  документите да са изрядни и сметките навреме платени, веднага биват санкционирани от съответните органи. Децата тук са обгрижвани, дори малко разглезвани, което води до леко капризи. Опасността за жилището идва от природни и битови наводнения, спукана тръба, често се повреждат съдомиялната машина, пералнята, кранчетата за водата.

 

3 – Подкрепа от висшите сили, получават живеещите на този номер хора, но тя е духовна, по- малко материална и финансова.Концентрацията на идеи, дела не върви по план, има разпиляване на време и хаотични действия. Взаимоотношенията са добри, браковете сплотени, енергията е светла и подкрепяща. Децата са добре възпитани и ученолюбиви. Домът се пази от Небесната тройка, нищо не го застрашава.

4 – Този номер е подходящ само за хора, родени на следните дати- 4,13,22,31; 8,17,26; 6,15,24., за останалите не се препоръчва. Енергията е по-тежка, всичко е прекалено подредено, спазват се правила,има точен час за всичко. Тук промени не се случват, строго се придържат към дневния ред, липсва спонтанност и фантазия. Бракът е здрав, отношенията са стабилни и дългосрочни. Децата, като че ли остават малко встрани от света,  талантливи, но с малко изяви, а някои са неприспособими към ежедневните задължения. Домът е уязвим към природни бедствия.

5 – Динамичен живот, движение, промени, пътувания. Идеално е за обществено ползване,търговия, увеселително място. Млади необвързани хора ще се чувстват прекрасно,непрекъснато идват хора в него, правят денонощни купони, запои,но за сериозен бизнес или за семейство е трудно. Енергията е бърза и провокира към нужда от постоянни промени, склонява и към лесни изневери. Децата са любопитни, открити и се открояват от другите, обичат вниманието. Домът не задържа за дълго собствениците си, те постоянно се сменят,освен ако обитателите не пътуват често или продължително.

6 – Енергията на жилището е спокойна, пасивна и не търпи излишни претенции. Учи към компромиси, толерантност.Общо взето всичко е на приливи и отливи, ту цари любов и хармония,а после следват скандали и възможна раздяла. Брака трудно оцелява. Същото се отнася и за работната среда, неочаквана смяна на работа, напрежение сред околните, дълги престои на трудовата борса или шанс за страхотни доходи, но късмета все е временно с обитателите му. Децата създават сериозни проблеми и същевременно имат успехи. Домът сякаш провокира към необмислени промени. Подходящ е за бавни и мудни натури, а не за нетърпеливи и припряни. Ударите са по-скоро от думи, клюки, а не реални и сериозни.

7 – Късмет и превратности на съдбата е характерно за тук. Изобилие от емоции, дарове, но и изкушения преследват жителите му. Щастливи семейни отношения, със серия от разправии, дразги, самота, монотонност, и отново мир и хармония. Финансов апогей,следван от финансов колапс. Децата са с голям късмет и имат шанса за голяма реализация в живота. Домът се пази от мистични сили, но ако се нарушава вселенския закон се случват катаклизми.

8 – Вибрацията на осмицата символизира безкрайността. Енергията на числото носи материална стабилност и защита от бедност. Живота в дома тече отмерено, подредено. Наблюдава се, че член от семейството сякаш доминира и задушаващо влияе на другите, и въпреки голямото богатство не достига радостта в жилището. Мястото е идеално  за офис, сделки, печалби. Децата се отличават с висок интелект, отговорност и успяват. Домът се пази от разумни космически сили, които бдят за устойчивостта на къщата и дълголетието на хората.

9 – Обстановката е нажежена от крайни емоции, избухват конфликти, правят се бързи и остри завои, но е разтърсващо и ободряващо. Често ясният провал, е възможност за голям удар, от раз да се уцели големият късмет. Членовете изобщо не се съобразяват един с друг, не планират, те направо действат. Енергията на жилището пасва на свободолюбиви хора, тези с нежна душевност дълго няма да издържат, ще си тръгнат. Децата са пробивни, стремителни, експериментират и имат два варианта, да станат преуспяващи хора или да живеят ден за ден. Домът е символ на промените, мислите и действията на обитателите определят защитата или краха му.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comments 1

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *