Магията на Дафиновия лист

Дафинов лист

Познатия ни дафинов лист,също назоваван лавров лист е от Лавровото дърво,което хората още от библейски времена са почитали.Вярвали и използвали листата в магически ритуали за гонене на злите сили, за привличане на късмет и здраве. Лавровото дърво, е символ на безсмъртие и чистота.

Дафиновият лист има силна енергетика,притежава магически сили, зарежда с целебна сила,извлича и поема в себе си отрицателната енергия.

Прочистване на къщата от негативна енергия – няколко листенца поставете в метален съд или пепелник, поръсете с няколко зрънца тамян и прекадете къщата.След това проветрете, но така че да стане течение, бързо да излезе старата енергия от къщата и да нахлуе чистата отвън.

Поставете клонче или листенца над входната врата, за да пази къщата от беди,уроки, магии,болести,спира недоброжелателите и достъпа на лоши енергии.

За разбирателство и добро общуване вкъщи сложете в четирите ъгли на стаята по едно листенце дафинов лист.

При отчаяние, депресивни състояния, димът от запалените няколко листенца,гони напрежението,мрачните мисли, избистря ума и стимулира настроението.

Ако често сънувате кошмари, поставете под възглавницата или до главата си дафинов лист, и той ще прогони кошмарите.

За да се отървете от проблем,болест,голяма драма, запалете дафинови листенца и наричайте докато те горят, благодарете и разпилейте пепелта в природата.

Носете в портфейла си дафинови листенца, те ще ви предпазват от крадци, неприятности, злополуки.И в същото време ще привличат към вас положителни промени, късмет и много пари. Късмет.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *