Луна и здраве

 

Там, където Луната, е на рожденият ни ден, зодиакален знак и дом, ще е слабото ни място. Цялата година ще търпим неразположения със здравето, чиято зодия отговаря на тялото.

Пример, ако Луната е в знака на Овена, то уязвима ще е главата. Може да имаме по- често главоболие, световъртеж, да се засили мигрената. Възможни са кръвотечения от носа, продължителна хрема, отключване на алергии, които причиняват сълзене, кихане, възпаления на ушите, проблеми с очите, зъбите.Картите Таро – Амулети за Овена са Магьосникът и Императорът, което означава, че ако има здравословни проблеми, то ще се намерят най-добрите доктори и правилно лечение.И двете карти забраняват самолечение, нетрадиционна медицина, а искат единствено  лекарски контрол. Само, когато е водеща картата  на Луната, се препоръчва подкрепящо лечение с алтернативна медицина, билки, водни бани, масажи.Картата Таро – Амулет на Магьосникът,се носи цялата година, заедно с другите избраните от вас. Мъжете, могат да носят и Императорът, жените не /освен ако искат и държат да изглеждат мъжествени,това е шега /.

Ако Луната е в Лъв, сърцето и цялата кръвоносна система е податлива на здравословни проблеми. Може да има сериозни последствия за човека, особено опасно е, и ако попада  в осми дом. Дома на операциите, риск от спешни интервенции, но има и добра страна.Единствено планираните операции и манипулации, свързани със сърцето ще са успешни през тази година. Водещите Аркани са Силата, която буквално дава сили за изцеление. Носи се заедно с годишните, месечните или други  избраните от вас. Но другата карта е Колелото на съдбата, а тя от волята на човек не може да се управлява.Непредсказуема е, нелогична, рязко сменя посоката и правилата. Има си собствен ход, прави каквото си иска.Веднъж помага, издига, друг път събаря. В никакъв случай, не носете картата като Амулет, не предизвиквайте мощта ѝ. Има достатъчно Аркани, които може да ползвате.Звездата, Свещеният Граал,Вселената…

За здравето през съответната година, от рождения ден до другия, също може по знак и дом да предположим, кое ще е слабото място в тялото ни.Там, вниманието ни трябва да е повишено. Профилактиката, предварително взети предпазни мерки, особено за хронични, стари заболявания, могат да се обострят и задълбочат или да продължат дълго.

     

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *