Днес изгрява слънчевият Рак и индианският Кълвач 22.06 – 22.07

 

 

Кълвачът е интересна птица,с часове съсредоточено и ритмично почуква с клюна си в ствола на дървото,това сякаш е неговата медитация. С острите си нокти, здраво се закрепя и с твърдият си клюн, упорито дълбае на дълбоко.Така правят и хората от този тотем,методични, последователни,монотонни.Покровителствени,всеотдайни,отговорни. Строго се придържат към установените правила, нищо не би ги отклонило от важните за тях неща.Изключително емоционални,лесно се обиждат,и вродената им доброта бързо се заменя с раздразнително заяждане  и мрачно настроение.Свръхчувствителни,преувеличават в гигантски размери дребния проблем,но искрено страдат и дълбоко се натъжават.Притеснителни,лесно раними,тревожни.

В любовта са любвообилни, но усещането е за търсене и даване на близост, като грижовност, а не толкова като сексуална страст.

Нежни и съпричастни към нуждите на близките си,но неутрални към хората, извън семейният кръг. За тях е истинско удовлетворение и пълно постижение да станат родители. Мили и безценни настойници, но разглезват децата си. Тежкото бреме за порасналите им вече деца остава до безкрай, Кълвача се държи с тях сякаш са бебета. Намесва се дори и в отглеждането на техните деца, но така все едно, че той е родителя. Гордо и авторитетно покровителства цялото семейство.

Лесно се отглежда детето Кълвач, но силно се разстройва от забележка, строг тон, плачат и се чувстват зле.

Първо е семейството, и ако остане време е за приятелите.

Здравето им е добро, но имат нисък праг на болка. Тревожни, притеснителни,недоволни,всичко това води до стрес и предизвиква чести стомашни разтройства, дихателни инфекции, болести на белите дробове.

Всички професии в които има сигурност и дългосрочност, недвижими имоти,банки, военно дело, охранителни фирми.

Розовият кварц е подходящ за тях.

Хората Кълвачи, са сърдечни и отговорни, но лесно се разстройват, сменят настроенията си, капризни, но предани. Силно чувство за собственост,злопаметни,обичат да се самосъжаляват, като са отхвърлени.Не могат да са сами, искат да се грижат за някого. Романтични,умеят да създават уют, въпреки, че са пестеливи.  Следва…

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *