Неупиваемая Чаша

Икона на Божията Майка „ Неупиваемая Чаша “

снимка – интернет

Тази, Чудотворна икона, спасява хора със зависимост към алкохол и наркотици.

Помага на изпаднали в тежка депресия, увредено здраве, хронични и сериозни болести. Всеки може да се обърне към Нея, и да пие от незчерпаемия извор на небесната помощ ,чува всяко послание и сбъдва всяка надежда.Чашата е неизпиваема, пълна е със спасителна утеха, милосърдие,изцеление. Изпълва душите с благодат и духовна радост.

/  Нещо лично ще споделя с Вас, намерихме се с тази Чудотворна икона,когато пишех книгата си „Чашата на познанието“, през цялото време ясно чувствах подкрепата и следвах напъдствията ѝ. Свидетелка съм и на пълната промяна и абсолютното отказване на алкохол и наркотици, вече при няколко човека, които познавам, а бяха много зле. Ако четат, сега тези редове, ще съм им благодарна, лично да напишат, част от своята история в коментари след статията.  /                                                                                                Освен, чрез искрена молитва, извираща от сърцето, може  да се казва многократно на ден „ Богородице Дево, радвай се! И следния Тропар, глас 4 /цитирам от книгата Чудотворни икони /.

„ ДА прибегнем днес, верни, към Божествената и пречудна икона на Пресвета Богородица, напояваща верните сърца с небесната Неизпиваема Чаша на Своето милосърдие и показваща чудеса на верните хора. Като ги виждаме и чуваме за тях, ние празнуваме духовно и топло зовем: Премилостива Владичице, изцели нашите недъзи и страсти, като молиш Твоя Син Христос, нашия Бог, да спаси душите ни .“

други източници – интернет

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *