ЛУННИ ДНИ – Шести лунен ден

 

DIGITAL CAMERA

Шести лунен ден

Символ : Облаци, птица – жерав.

Тяло : Горни дихателни пътища.

Родените : Хората, родени в този ден ще се радват на дълъг и успешен  живот. Умеят правилно да използват дарбата си. Известни са с добрите си  дела.

Значение : Прекрасен ден за усвояване на космическата енергия. Думите  в този ден имат голямо значение, казването на мантри, утвърждаването  на послания, придобиват голяма сила и се сбъдват. Всичко, което е  свързано с науката и словото, е успешно. Благоприятен ден за влюбените,  намиране на половинка. Изостря се телепатичната връзка между хората.  Издирването и намирането на изчезнали хора или вещи се улеснява.  Лош ден за крадците, ще бъдат заловени. Всички разкрасителни и  подмладяващи процедури са с отличен ефект.

Не се препоръчва недоволство, а да бъдем радостни и добри.

Ритуали : Денят е подходящ за гадаене, пророчества, изострена е   интуицията.

Поверия : Гадае се по облаците. Намисля се желание, поглежда се към  небето и се тълкува според фигурите на облаците. Ако е ясно, вещае  щастие, но ако е облачно и мътно, означава неприятности.

Здраве : Болестите през този ден са леки и организмът бързо се  възстановява. Астматични пристъпи или болки в белите дробове, са знак  за нарушаване на космическите закони.

Сънища : Не се споделят.

Камъни : Циркон, цитрин.

от книгата „ Чашата на познанието“ 2 – Вилма Младенова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *