ЛУННИ ДНИ – Тринадесети лунен ден

 

Тринадесети лунен ден

Символи : Змия, захапала опашката си, колело, чекрък.

Тяло : Кръв.

Родените : Хора, които умеят да работят с други светове и време. Владеят  визуализация за постигане на високи резултати. Стават добри учени.

Значение : Кръвта символизира движението, циркулацията и  кръвообращението в тялото. Денят е  подходящ е за подмладяващи и  козметични процедури, отстраняване на дефекти по тялото, бенки и други.  Добре се усвояват лекарствата. Не се гладува, яде се повече, храната се  трансформира в добра енергия. Не бива да бъдем гневни. Добре е да сме  сред близки хора. Денят е свързан с кармата, правят се пречистващи  ритуали, корекция на миналото, работа с кармата, отвързват се и се  разплитат кармични възли. Неуспешен за нови дейности, отложете  настоящите за друг ден.

Ритуали : Правят се кръгли талисмани за успех и защита. Освободете се от  натрупаните кармични проблеми, визуализирате ги като нишки, които  отсичате или изгаряте. Пренамотайте едно кълбо конци в друго, като  мислите за проблемите си, изхвърлете го, заедно с лошото.

Поверия : В този ден се появят стари приятели или се повтарят минали  ситуации. Не сме разбрали урока си, следва повторение докато го усвоим и  анализираме.

Здраве : Продължително боледуване очаква този, който днес се е разболял.

Сънища : Показателни и се сбъдват.

Камъни : Опал.

от книгата „ Чашата на познанието“ 2 – Вилма Младенова

     

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *