ЛУННИ ДНИ

 

 

ТРИДЕСЕТИ ЛУНЕН ДЕН

Символи : Златен лебед.

Тяло : Сърце, хипофиза.

Родените : Преминали са през всичките кармични прераждания и това е  последния цикъл от живота им на Земята. Следващите – ще са в други  светове или след векове отново ще са тук. Раждат се два типа хора. За  едните, този живот е кармична отплата за добротата им, а за другите –  кармична разплата. Може да се родят с вродени недъзи, увредена психика  или тежки болести. Независимо от кой тип е човека, е задължително да  бъде добър, да прощава, да приема себе си и другите.

Значение : Този ден се случва рядко. Свързан е с прошката, любовта и  равносметката. Прави се анализ на лунния цикъл, завършват се   започнатите дела. Изчистват се дълговете и се правят дарения. Не се  започва нищо ново. Пречистете тялото и дома си. Заредете талисмани или си купете. Не се яде месо, а само лека храна. Зарадвайте някого с подарък  или приятна изненада. Разделете се със старите вещи, дрехи, навици,  освободете място за новата енергия на следващия месец. Не се използват  аромати, отключват алергии. Енергията на камъните е силна и лековита.

Ритуали : Простете и поискайте прошка, може и чрез молитва.

Поверия : Лош знак е да се изгорим, да ни заболи сърцето или куче да ни  залае, предупреждение за натрупани кармични дългове.

Здраве : Да се реагира бързо на заболяванията.

Сънища : Анализирайте го, посочва ви нещо.

Камъни : Всички.

от книгата „ Чашата на познанието“ 2 – Вилма Младенова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *