ЛУННИ ДНИ – Осемнадесети лунен ден

 

Осемнадесети лунен ден

Символи : Огледало, маймуна.

Тяло : Бъбреци, кожа.

Родените : Родените са два типа хора. Едните са добри, градивни, скромни,  помагат и издигат по пътя си другите. Самите те стават богати следствие на  положения многогодишен труд. Енергията им е положителна, с лечебни  свойства. Другият тип са надменни, цинични, разрушителни, жалки. Имат  саркастичен талант, с който осмиват всичко и всеки, за тях няма нищо  свято, освен собствената им персона.

Значение : Всичко, което се случва в този ден, е огледален образ на самите  нас. Ако образът е изкривен, изкривени и илюзорни са ни били постъпките,  а ако е ясен, сме имали правилна преценка. Другите са огледалото, те  отразяват нас. Пасивен ден, предполагащ да станем жертва на ласкатели  или ние да заблудим с грешна или умишлена насока другите. Ден на  коварни лъжи, долни интриги, предателства, грехопадение, прелъстяване.  Не се пие алкохол. Препоръчва се гладуване или растителна храна. Правят  се пречистващи процедури на кожата.

Ритуали : Грижа за кожата.

Поверия : Ако в този ден по кожата има обриви, пъпки или се разрани, това  е знак за нарушение на космическите закони. Бъбреците са в опасност.  Пазете се от измамници.

Здраве : Трудно, продължително лечение и възстановяване.

Сънища : По-често са свързани с кошмари, но като цяло се сбъдват.

Камъни : Опал, ахат, аметист. от книгата „ Чашата на познанието“ 2 – Вилма Младенова

  

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *