ЛУННИ ДНИ – Единадесети лунен ден

 

Единадесети лунен ден

Символи : Огнен меч, корона.

Тяло : Гръбначен стълб.

Родените : Хората са със силна енергия. Използвана правилно, живеят до  дълбока старост, но концентрирана в грешна посока, води в попадане на  инциденти, катастрофи. Стават жертва на нещастни случаи, нападат ги  животни, жилят ги насекоми. Отредена им е безсмъртна слава, вечна  признателност и почит.

Значение : Най-мощният ден, свързва се с енергията на чакрите. Пробужда  се кундалини, издига се нагоре, може да се прокара и активира по  гръбначния стълб. За неопитните това е опасно, защото е много мощна  енергията и да причини загуба на съзнания или епилептичен припадък.  Ден за четене на молитви и мантри с цел изчистване на астралното тяло.  Добре е за тялото, пречистване, гладуване или започване  на диета. Денят  олицетворява силата на безсмъртието и вечната енергия.

Поверия : Всичко започнато в този ден, задължително трябва да се  довърши. Не се убиват животни и насекоми, не се пипат остри предмети.  Падане на нож, вилица е предупреждение за надвиснала опасност.

Здраве : Пречистване на тялото и аурата. Опасен ден за здравето на жените,  за  мъжете е неутрален. Припадък, схващане на крайници или болки в  гърба, е сигнал за замърсявания и следва пречистване.

Сънища : Показателни са.

Камъни : Опал.

от книгата „ Чашата на познанието“ 2 – Вилма Младенова

   

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *