ЛУННИ ДНИ – Деветнадесети лунен ден

 

Деветнадесети лунен ден

Символи : Паяк, паяжина.

Тяло : Черва, апендикс, пъп.

Родените : Денят е неблагоприятен и родените в него е добре да се  придържат към добри постъпки. Да забравят постоянно да се занимават със  сплетни и коварни планове, да загърбят високомерието си и да бъдат по-смирени.

Значение : Сатанински ден. Злите сили се активират. Дяволът залага своите  капани и показва различните си лица, а черните магии поразяват целта си.  Енергията е опасна, обърква съзнанието, човек лесно се поддава и попада в  мрежата на Сатаната. Стойте си вкъщи. Пречистете със свещ и тамян дома  си. Не вярвайте на никого  в този ден, целта е лъжа и злоупотреба с нас. Не  се сключва брак. Запознанството с партньор в този ден ще доведе до  депресия и подчинение. Не се сключват сделки, носят загуби. Засилват се  депресивните състояния. Риск от отравяния и наранявания. Атака от  астрални, тежки енергии.

Ритуали : Пречистване и защита с огън и свещи на дома. Медитация за  защита и изчистване, като се медитира върху пъпа. Мислено се отсичат  всички енергийни нишки и се отстраняват замърсяванията.

Поверия : Злите сили излизат на лов за души. Правят се черни магии. Лош  знак е да ни ухапят кръвосмучещи насекоми, това означава, че енергиен  вампир се е прикрепил към нас и смуче от енергията ни.

Здраве : Панически и психически разтройства. Болки или тежест в  областта на пъпа, са сигнал, че имаме замърсена аура или сме обект на  енергийна атака. Проблеми с червата или болки в апендикса, поели сме  много енергийни замърсявания. Не се оперира стомаха и не се отстранява  апендикса в този ден.

Сънища : Тежки, но са показателни.

Камъни : Гранат, оникс. от книгата „ Чашата на познанието“ 2 – Вилма Младенова

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *